ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ηλείας: “Πλούσιο” απεριτίβ στους Προημιτελικούς!

  • 17
    Shares

Η γιορτή του ηλειακού ποδοσφαίρου, μπαίνει στην τελική της ευθεία, προς την κορύφωσή της, τον μεγάλο τελικό, ο οποίος φέτος αναβαθμίζεται, θα διεξαχθεί Άνοιξη και εκτός από το έπαθλο, θα χαρίσει και μια σημαντική (και από οικονομικής πλευράς) στον Κύπελλο Ελλάδας. Αύριο, διεξάγονται οι δυο πρώτοι Προημιτελικοί, κάτι σαν το… ορεκτικό της φάσης στην οποία βρισκόμαστε, η οποία θα κορυφωθεί το βράδυ της 9ης Μαρτίου στον Πύργο, με τον πρόωρο τελικό ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Παμβουπρασιακό. Τα δυο παιχνίδια που διεξάγονται αύριο, είναι αυτά ανάμεσα στην Ολυμπιάδα και τον Αίαντα Γαστούνης, καθώς και τον Αλφειό με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων.

 

Ολυμπιάδα-Αίας

Μεγάλη τιμή για την Ολυμπιάδα αναμφίβολα η συμμετοχή της στον Προημιτελικό, υποδεχόμενη τον Κυπελλούχο Ελλάδας Ερασιτεχνών του 1987 Αίαντα Γαστούνης. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι η συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή, καθώς ομάδα από το Γούμερο, έχει θέσει ως προτεραιότητα τα παιχνίδια Πρωταθλήματος και την παραμονή της. Αυτό ίσως υποχρεώσει τον Χρήστο Αγγελόπουλο να προβεί σε κάποιες αλλαγές, μεταξύ των ούτως ή άλλως περιορισμένων επιλογών που διαθέτει. Από την άλλη πλευρά ο Αίας, βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη μοίρα στο Πρωτάθλημα και η ιστορία του επιβάλλει να διεκδικήσει την πρόκριση. Στα πλάνα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου επιστρέφει και ο Μπράβος ο οποίος δεν έπαιξε την περασμένη Κυριακή κόντρα στα Σαβάλια. Το ματς αυτό αρχίζει στις 15:00 και διαιτητής θα είναι ο Κούλης με βοηθούς τους Λιάπη και Βλάχο.

 

Αλφειός-Σαβάλια

Είναι το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα σε δυο ομάδες επιπέδου Πλέι Οφ της Α1 κατηγορίας, με τον Αλφειό να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε σταθερά ανοδική τροχιά, πριν έρθει το «ράπισμα» της περασμένης Κυριακής στο Λαντζόι από τον πρωτοπόρο Ενιπέα. Από τα πλάνα του Λύσσανδρου Τζαβάρα θα λείπουν οι Ντάβαρης και Αβραμόπουλος. Από την άλλη πλευρά, με στόχο την πρόκριση κατεβαίνει και ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, ο οποίος δύσκολα θα έχει τον Σωτήρη Σταυρούλια, μια σημαντική απουσία. Το ματς αρχίζει στις 3:00μ.μ. και διαιτητής θα είναι ο Μαρκαντωνάτος, με βοηθούς τους Καραλή και Λάττα.

 


  • 17
    Shares