Κύπελλο Market In: Ημιτελικών πράξη πρώτη…

spot_img

Προτεινόμενα

Οι πρώτοι δυο ημιτελικοί διεξάγονται αύριο το απόγευμα στις 3:30μ.μ.. Πιο συγκεκριμένα, στο Τραγανό, η Νίκη υποδέχεται τον Αστέρα και στην Κρέστενα, ο Ξενοφών υποδέχεται τον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Οι ημιτελικοί, είναι διπλές συναντήσεις, καθώς θα ακολουθήσουν και επαναληπτικοί στις έδρες των φιλοξενούμενων, ισχύοντας ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

 

Νίκη Τραγανού-Αστέρας

Στο Τραγανό διεξάγεται η πρώτη από τις δυο συναντήσεις ανάμεσα στην πρωτοπόρο της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Ηλείας και τον διεκδικητή του τίτλου της Δ΄ Εθνικής. Μια συνάντηση με ξεκάθαρο φαβορί, η πρώτη επίσημη των δυο ομάδων για φέτος, καθώς έχουν δώσει και δυο φιλικά, ένα το καλοκαίρι στην Αμαλιάδα (3-0 υπέρ του Αστέρα) και ένα στα τέλη Δεκέμβρη στο Τραγανό (0-0).

Οι δυο ομάδες, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με κάρτες. Η Νίκη θα παραταχθεί πλήρης, ενώ από τον Αστέρα θα απουσιάζει λογικά ο τερματοφύλακας Τσάμης, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρόβλημα που προέκυψε στη μέση του.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Μαρκαντωνάτος (Β΄ Εθνικής), με βοηθούς τους Καραλή και Αντωνόπουλο.

 

Ξενοφών-Ολυμπιακός Ζ.

Ο Ξενοφών φαντάζει το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την άνοδο που εμφανίζει στο Πρωτάθλημα, πραγματοποιεί και πορεία στο Κύπελλο, παίρνοντας μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά σε βάρος του Ενιπέα με δραματικό τρόπο.

Ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος για τον Ξενοφώντα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, πλην μόνο την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, πηγαίνει με τον ενθουσιασμό, χωρίς να έχει άλλο στόχο να κυνηγήσει, αφού είναι βαθμολογικά αδιάφορος στο Πρωτάθλημα. Ο Σταύρος Μεντής, δεν θα έχει τον τιμωρημένο Γκούσκο, ενώ τραυματίας είναι ο Οικονομίδης.

Απών θα είναι και ο Ουρουγουανός Μάριο Μπαρτσελό, ο οποίος βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, πράγμα που ήταν γνωστό εδώ και καιρό στις ιθύνοντες της ομάδας και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα που αγωνιζόταν στη Μεσσηνία.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Παναγόπουλος, με βοηθούς τους Σφυρή και Κορδάτο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα