Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
22.2 C
Pýrgos

Κώστας Σκαρτσιάρης: “Πολιτικοί και ιατρικοί επιστήμονες φορούσαν τη φόρμα πάνω από το τζιν “

spot_img

Με μοναδικό τρόπο σχολιάζει τα τεκταινόμενα στον χώρο του αθλητισμού ο προπονητής ποδοσφαίρου και καθηγητής φυσικής αγωγής Κώστας Σκαρτσιάρης, από τον Πύργο. Με μια ανάρτησή του, η οποία περιγράφει ανάγλυφα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο αθλητισός στη χώρα μας, έρχεται να ταράξει τα “λημνάζοντα ύδατα”, σε ένα θέμα, το οποίο αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζονται και άλλα, καθημερινά θέματα, ενώ δεν θα έπρεπε να είναι έτσι.

 

Η ανάρτηση του Κώστα Σκαρτσιάρη που φέρει τίτλο, “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!”, αναφέρει:

Υποτίμηση από όλους και παντού. Ξεκινώντας από την παιδική ηλικία.
Έχεις γυμναστική στο σχολείο, πας με τζιν, βάζεις μια φόρμα από πάνω την ώρα του μαθήματος και όλα καλά. Ο γυμναστής και το μάθημά του, είναι το ρεπό της ημέρας.
Πας 16-17-18 ετών και πρέπει να σταματήσεις να αθλείσαι γιατί πρέπει να διαβάζεις! Γιατί ο αθλητισμός σου τρώει χρόνο. Επειδή οι γονείς ξέρουν καλύτερα από τον οποιονδήποτε ειδικό.
Δημιουργήσαμε μια κοινωνία παχύσαρκων και υπερηλίκων που καταστρέφει και τις επόμενες γενιές.
Οι πολιτικοί (κάθε χρώματος, κόμματος και ιδεολογίας, όλοι μεταπολεμικά) και οι ιατρικοί επιστήμονες, αποδεδειγμένα ένα χρόνο τώρα, θεωρούν τον αθλητισμό περιττό. Επειδή έτσι. Σιγά μωρέ και τι έγινε? Πάτα 6, στείλε sms και αθλήσου!
Επειδή εκείνοι, έβαζαν την φόρμα πάνω από το τζιν.
Λες ανοίξτε τον αθλητισμό και η απάντηση είναι, μα τόσα άλλα είναι κλειστά. Εστίαση, λιανεμπόριο και ένα σωρό επαγγέλματα.
Όλα σε ένα τσουβάλι!!
Νούμερο ένα επικινδυνότητα έχουν οι παχύσαρκοι και οι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα, αλλά ο αθλητισμός κλειστός. Ένα χρόνο τώρα, τα παιδιά στους υπολογιστές και στα τάμπλετ και όχι στα γήπεδα.
Οι αυριανοί ενήλικες με υποκείμενα νοσήματα. Και νωρίτερα από την δική μας γενιά!!
Συμπέρασμα:
Η χώρα που γέννησε τον αθλητισμό είναι η μόνη χώρα που υποτιμάει τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και όσους τον υπηρετούν.
Η χώρα που γέννησε τον αθλητισμό, του έβγαλε το θ. Τον θεωρεί ΑΛΗΤΙΣΜΟ!!“.
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα