ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Κώστας Τσαούσης: «Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Πύργου ξεκίνησαν πριν 10 χρόνια, όχι πέρυσι» (βίντεο)


«Καταπέλτης» ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κώστας Τσαούσης σε σημερινές του δηλώσεις στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, μετά την επιθεώρηση των έργων στην νέα πτέρυγα από τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της «επιστροφής» των παθολόγων που ανήκουν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, με αποτέλεσμα η Παθολογική του Πύργου από σήμερα να μένει με έναν γιατρό, ο κ. Τσαούσης είπε: «Θα καλέσω τους συναδέλφους γιατρούς από τον Πύργο αλλά και τον κόσμο του Πύργου ότι αυτή η διένεξη γίνεται για έναν και μόνο λόγο. Για να κρύψει ο Ιατρικός Σύλλογος, ο δήμαρχος και οι παράγοντες τη δική τους ευθύνη που το Νοσοκομείο 10 χρόνια έχει μείνει χωρίς προκηρύξεις γιατρών. Το πρόβλημα δεν ξεκίνησε πέρυσι αλλά πριν 10 χρόνια. Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, δημόσιες σχέσεις; Και αντί να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς της Αμαλιάδας που κάνουν 10 εφημερίες και δεν ξέρουν αν τους ρωτήσει η γυναίκα τους που θα διανυκτερεύσουν, αντί για ευχαριστώ τους στέλνουν εντέλλεσθε.

Αυτό προς γνώσιν όλων τι έχει προσφέρει το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Φανταστείτε λοιπόν έναν Πύργο χωρίς την Αμαλιάδα».

Σχολιάζοντας το θέμα ο Περιφερειάρχης  κ. Νεκτάριος Φαρμάκης θέλησε να ρίξει νερό στην φωτιά ,χωρίς να έχει ζήσει τα προβλήματα της περασμένης δεκαετίας και είπε: «Αυτό που ξέρω είναι ότι αν ακολουθήσουμε τη νομιμότητα τότε θα καταλάβουμε τι πρέπει να γίνει. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι πραγματική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, του ιατρικού προσωπικού της περιοχής και τίποτα άλλο. Και μέχρι τότε φυσικά τήρηση του νόμου».