Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

Κ. Μιχαλόπουλος: «Μου το ζήτησε ο κ. Χρηστίδης να φύγει-Μέχρι το τέλος αναλαμβάνει ο Γιώργος Πολίτης»

spot_img

Την αποχώρηση του Πέτρου Χρηστίδη από την τεχνική ηγεσία της Δόξας, θέλησε να εξηγήσει ο Πρόεδρος της Δόξας Κώστας Μιχαλόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε και την επόμενη μέρα, η οποία θα βρει τον Γιώργο Πολίτη, στην τεχνική καθοδήγηση της ομάδας:

«Θα πρέπει απαραίτητα να τοποθετηθώ και εγώ ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες για την υπόθεση του κ. Χρηστίδη. Η απώλεια του παιχνιδιού στο Βαρθολομιό και της πρόκρισης στα Πλέι Οφ, ουδεμία σχέση είχαν με την παραμονή του. Η Δόξα τον στήριξe και θα τον στήριζε μέχρι το τέλος. Ήταν μια επιθυμία του ιδίου, να συνεχίσει σε ομάδα της Πάτρας, η οποία θα προχωρήσει στο Πρωτάθλημα, αντίθετα με εμάς, όπου το Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σύντομα. Ήταν κάτι το οποίο ήθελε ο ίδιος και μου το ζήτησε προσωπικά. Δεν μπορούσα να το αρνηθώ, αντιλαμβανόμενος ότι αυτό ήταν το επαγγελματικό του συμφέρον, τη στιγμή που οι δικές μας υποχρεώσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Για τη δική μας ομάδα και στα τελευταία παιχνίδια, την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας θα έχει ένα δικό μας παιδί, ο Γιώργος Πολίτης. Ένας έμπειρος παίκτης και ένας άνθρωπος τον οποίο όλοι στην ομάδα αγαπάμε και σεβόμαστε, γνωρίζοντας αυτά που έχει προσφέρει στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια».

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα