ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τζαβάρας: «Όχι άλλο αίμα στην Πατρών-Πύργου»

  • 93
    Shares

Η κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει εδώ και τώρα, δήλωσε ο βουλευτής Ηλείας.

Τη λήψη αποφάσεων άμεσα για τον αυτοκινητόδρομο της Πατρών-Πύργου απαίτησε ο βουλευτής Ηλείας και πρώην υπουργός Κώστας Τζαβάρας, πληροφορούμενος το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στους δύο εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Λεχαινών.

Εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για την τραγωδία που βιώνει ο νομός για μία ακόμα φορά, ο Κώστας Τζαβάρας επικοινώνησε με τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, και του τόνισε ότι η Ηλεία δεν μπορεί να πληρώνει διαρκώς βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο και πως θα πρέπει άμεσα να δοθεί άμεσα λύση στο έργο, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να πληροφορηθεί ο ηλειακός λαός το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης.

Μάλιστα, ο Κώστας Τζαβάρας ενημέρωσε τον αρμόδιο υφυπουργό για τον  συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσο, και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκ. Στεφανή, ότι η απόφαση για τον αυτοκινητόδρομο θα πρέπει να προηγηθεί οποιασδήποτε άλλης απόφασης που αφορά τον νομό, όπως η δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Ο βουλευτής Ηλείας επικοινώνησε επίσης με την υφυπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, από την οποία ζήτησε τη μέριμνα της πολιτείας για τις οικογένειες των δύο νεκρών εκπαιδευτικών, λαμβάνοντας και τις σχετικές διαβεβαιώσεις.

«Η Ηλεία δεν αντέχει να περιμένει άλλο και να πληρώνει διαρκώς βαρύ φόρο αίματος κ. Ενημέρωσα τον αρμόδιο υπουργό Κ. Καραμανλή για την αδήριτη ανάγκη να ληφθούν άμεσα αποφάσεις για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος, πριν από οποιαδήποτε άλλη απόφαση που αφορά τον νομό, και να ενημερωθούν οι Ηλείοι πολίτες για τον τρόπο κατασκευής του έργου και το ακριβές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης», υπογράμμισε ο Κ. Τζαβάρας.


  • 93
    Shares