ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε δυναμικά τις διερευνητικές επαφές ο Μπάδας


Δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του, αν θα κατέλθει στις εκλογές της ΕΠΣΗ ως επικεφαλής παράταξης. Οι κινήσεις του δείχνουν όμως ότι το εξετάζει. Ο Γιώργος Μπάδας, επιχειρεί συστηματικά να προτάξει νέο “αίμα” και φρέσκες ιδέες στην προσπάθειά του.

Η επικοινωνία του με ανθρώπους του ποδοσφαίρου είναι καθημερινή, προσπαθώντας να διευρύνει όσο περισσότερο γίνεται τον κύκλο επαφών του.

Την Παρασκευή, βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους στην περιοχή του Δήμου Πηνειού, όπου και συναντήθηκε με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον πρώην Πρόεδρο του Αίαντα.

Η κουβέντα είναι προφανές ότι είχε να κάνει με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΗ, καθώς ο Μπάδας θέλει αφού ακούσει τις απόψεις των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, να χαράξει τις επόμενες κινήσεις του.

Όπως έχει εδώ και καιρό πει ο Γιώργος Μπάδας, έχει στόχο να δημιουργήσει ένα “μπλοκ” συνεργαζόμενων σωματείων και προσώπων, το οποίο δεν θα έχει αυτοσκοπό να μπει “σφήνα” ανάμεσα στις παρατάξεις του Άρη Κουλούρη και Πέτρου Μπηλιώνη, όσο να επιδιώξει τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των ηλειακών ομάδων.