ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λέο Φερνάντες: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία”-Βίντεο όταν “ξέρανε” τη Φιγκειρένσε


Ευτυχισμένος στην Ελλάδα, ευτυχισμένος που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έκανε ένα άλμα στην καριέρα του και μεταπήδησε σε μια μεγαλύτερη κατηγορία, είναι ο Λέο Φερνάντες. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν τις γιορτές έφερε και τη μνηστή του, την Άνα Καρολίνα Σαλβιάνο Τζομπ, η οποία έκανε το μακρινό ταξίδι από το Ρίο Ντε Ζανέιρο για την Ελλάδα και την Ηλεία.

 

Με προσωπική του ανάρτηση, ο Λεονάρντο Φερνάντες Ολιβέιρα,  ανέφερε ότι είναι ευτυχισμένος που άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ευχαριστώντας τον Θεό που του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Μιλώντας αποκλειστικά στο ilia.news, δεν κρύφτηκε. Άνθρωπος φιλόδοξος, παραδέχτηκε ότι ερχόμενος στην Ελλάδα, πίστευε ισχυρά μέσα του ότι μπορεί να παίξει σε μια μεγαλύτερη κατηγορία. Ίσως δεν περίμενε ότι αυτό θα γινόταν τόσο γρήγορα.

Η πρώτη του εμπειρία στον Πύργο με τον Πανηλειακό, ήταν ιδανική: «Είναι μια δυνατή ομάδα, με πολύ καλούς συμπαίκτες. Μπροστά μας έχουμε δουλειά, δουλειά, δουλειά. Μου αρέσουν οι προκλήσεις», ανέφερε.

Σχετικά με τα πόσα γνωρίζει γύρω από την ελληνική Γ΄ Εθνική, παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα και έδειξε αιφνιδιασμένος από τον γεγονός ότι υποβιβάζονται οι έξι από τις δεκατέσσερις ομάδες: «Υποβιβάζονται αρκετές ομάδες και αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε όμως καλή ομάδα. Είναι θετικό ότι το πρώτο μας παιχνίδι είναι στο γήπεδό μας, με τον κόσμο κοντά μας. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα από τη Γ΄ Εθνική της Ελλάδας, όμως σε ανάλογο επίπεδο έχω αγωνιστεί τόσο στην Ισπανία, όσο και στη Βραζιλία. Το επίπεδο της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας είναι πολύ υψηλό», ανέφερε ο Λέο Φερνάντες, ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία Καριόκα, της περιφέρειας του Ρίο, κατηγορία η οποία αντιστοιχεί στην τέταρτη κατηγορία της Βραζιλίας. Ο Λέο Φερνάντες, κουβαλάει στο βιογραφικό του και έναν εθνικό τίτλο. Είναι το Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής της Νικαράγουα το 2017, μετά την αποχώρησή του από τη Ρίο Μπράνκο.

Δείτε εδώ το “χρυσό” γκολ του Λέο Φερνάντες με το οποίο η Ρίο Μπράνκο νίκησε τη Φιγκειρένσε για το Κύπελλο Βραζιλίας:

 

Πρωταθλητής Κλαουσούρα με τη Ρεάλ Εστέλι της Νικαράγουα.

 

Με δικό του γκολ βοήθησε τη Ρίο Μπράνκο να αποκλείσει στο Κύπελλο Βραζιλίας τη Φιγκειρένσε. 

 

Από την παρουσιασή του στη Γαλικία με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Σίλβα, στην Γ΄ κατηγορία Ισπανίας.

 

Ο Λέο Φερνάντες με την Άνα Καρολίνα