26.2 C
Pýrgos
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Λαγός: «Απολύθηκα, δεν έφυγα κοινή συναινέσει- Δεν περίμενα να δούμε ακόμα «τριγωνομετρία»

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Λαγό. Τον ευχαριστούμε γιατί στο διάστημα που ήταν στην ομάδα μας έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος και εργατικότητα. Ο Πανηλειακός του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του-, ανέφερε η ανακοίνωση του Πανηλειακού, η οποία αναρτήθηκε το απόγευμα, λίγο μετά την απόφαση για αποχώρηση του Γιώργου Λαγού.

Λίγο αργότερα, η ανακοίνωση τροποποιήθηκε και απαλείφθηκε η φράση «κοινή συναινέσει». Αυτό, έγινε κατόπιν επιθυμία του ίδιου του πρώην τεχνικού του Πανηλειακού Γιώργου Λαγού. Όπως αποκάλυψε  Γιώργος Λαγός στο ilia.news, ήταν μονόπλευρη η απόφαση για απομάκρυνσή του από την ομάδα και μιλάμε για απόλυση.

Ο Γιώργος Λαγός, μιλώντας στο ilia.news, ανέφερε:

«Μου ανακοινώθηκε το απόγευμα στην προπόνηση, η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της ομάδας, μια απόφαση την οποία όπως μου είπαν, πήραν αργά το βράδυ, συνεδριάζοντας μέχρι τις 4π.μ.

Το σκεπτικό της απόφασης ήταν να αλλάξει κάτι στην ομάδα. Αναρωτήθηκα γιατί δεν κλήθηκα σε κάποιο Δ.Σ. να δώσω εξηγήσεις για την πορεία της ομάδας, να καταθέσω την άποψή μου.

Αυτό που περίμενα, γνωρίζοντας την ομάδα και τη δουλειά που έχει γίνει και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούσαν, είναι και αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο.

Δεν περίμενα φυσικά να δω τριγωνομετρία στο γήπεδο από μια ομάδα η οποία ξεκίνησε με άπειρα παιδιά, προσθέτοντας στην πορεία κάποιους παίκτες που ήρθαν και σαφώς δεν είναι ακόμα έτοιμοι από πλευράς προετοιμασίας. Όλη η ομάδα δεν είναι έτοιμη, ενώ ακόμα και τώρα περιμέναμε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις «κλειδιά».

Εάν εσείς περιμένατε σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας «τριγωνομετρία», είναι άλλο θέμα. Μια ομάδα όπως σας προανέφερα στο στάδιο της δημιουργίας, με πολλούς νεαρούς παίκτες χωρίς εμπειρίες, με παίκτες που ήρθαν στην πορεία οι οποίοι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι, με δυο παίκτες μέσα υπό δοκιμή, οι οποίοι εφόσον δοκιμάζονται πρέπει και να τους βάλουμε να παίξουν, δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που ίσως εσείς να περιμένατε. Απέδωσε αυτό που είδαμε χθες. Προσπάθησε, δημιούργησε κάποιες καταστάσεις, απέναντι σε μια ομάδα με κορμό πολλών ετών, με έμπειρους παίκτες στην κατηγορία οι οποίοι ξέρουν τι ζητάνε στο γήπεδο, μια ομάδα η οποία ξεκίνησε δυο βδομάδες νωρίτερα από εμάς και είναι πιο μπροστά σε θέμα προετοιμασίας και ρυθμού. Μια ομάδα όπως αυτή, η οποία δεν μπήκε καν στην περιοχή μας».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λαγός, με προσωπική του ανάρτηση στο facebook, προχώρησε σε μια γραπτή δήλωση και ανέφερε:

Με την σειρά μου θα ήθελα να ανακοινώσω την λύση της συνεργασίας μου με την ΟΜΑΔΑ του Πανηλειακού!!!
Να διευκρινίσω πως έγινε ΛΥΣΗ συνεργασίας, την οποία μου ανακοίνωσε ο γενικός αρχηγός μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης… 
Μια λύση συνεργασίας που μάλλον θα περάσουν πολλά έτη για να κατανοήσω αν και δεν έγινε με την σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του συμβουλίου χθες βράδυ, βέβαια εν απουσία μου.
Εγώ θα ΗΘΕΛΑ ειλικρινά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συνεργάτες μου, Παναγιώτη Παυλόπουλο, Γιώργο Λαμπρόπουλο, Αλέκο Μπρη, Παναγιώτη Αθανασόπουλο, Χρήστο Γιαννακόπουλο, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αν και δεν έτυχε να τους γνωρίσω όλους…
Και όλα αυτά τα παιδιά που συνεργάστηκαν μαζί μας όλο αυτό το δύσκολο και απαιτητικό διάστημα, χωρίς να μας δημιουργήσουν ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και θα πω πως είναι ΤΙΜΗ μου όταν άκουσα από άνθρωπο της ΟΜΑΔΑΣ ο οποίος βρίσκεσαι πολλά χρόνια κοντά της, πως είχε να δει τέτοιο κλίμα οικογένειας, σεβασμού κ πειθαρχίας στα αποδυτήρια από το 2000… 
Εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία στην ΟΜΑΔΑ κ να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά που έγινε από όλους ΜΑΣ με αποτελέσματα στους επίσημους αγώνες !!! 
Σας ευχαριστώ“.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα