ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαγός: «Είμαστε ακόμα μακριά από αυτό που μπορούμε»

  • 23
    Shares

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Αστέρα Αμαλιάδα στο Πρωτάθλημα. Η νίκη με 4-0, αλλά και η εν γένει εικόνα της ομάδας, ικανοποίησαν όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι. Όλους, ίσως εκτός από έναν. Τον Γιώργο Λαγό, η δουλειά του οποίου είναι να βλέπει τις αδυναμίες και να βελτιώνει την ομάδα στους τομείς που μπορεί.

Ο τεχνικός του Αστέρα, μετά το παιχνίδι, μίλησε στο ilia.news και επισήμανε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς και πολύ μακριά ο Αστέρας από αυτό το οποίο μπορεί πραγματικά να παίξει: «Είμαστε ακόμα μακριά από αυτό που μπορούμε. Η ομάδα, πρέπει να βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς και για να γίνει αυτό, χρειάζεται χρόνο. Χρειαζόμαστε ένα μήνα περίπου για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα στάνταρντ απόδοσης, αυτό το οποίο ζητάω».

Στην κρίσιμη ερώτηση, αν ο Αστέρας μπορεί να καλύψει το χάντικαπ της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας και να εμφανιστεί βελτιωμένος τόσο ποιοτικά, όσο και σε επίπεδο διάρκειας, ο Αχαιός τεχνικός απαντά: «Μπορούμε να καλύψουμε το χάντικαπ αυτό. Με τον τρόπο που δουλεύουμε, όπως πάμε, σταδιακά αυτό θα μπορέσει να φανεί. Το μόνο πρόβλημα είναι δεν μπορούμε σαν ομάδα να έχουμε τους παίκτες που χρειάζεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας σε αυτό το αρχικό διάστημα».

Αναφορικά με την επιλογή του να ξεκινήσει τον Σωτήρη Σταυρούλια, αν και ουσιαστικά χωρίς προετοιμασία, ανέφερε: «Ο Σωτήρης, στις αρχές της εβδομάδας, ένιωσε βαρύ το πόδι του. Του συνέστησα να ξεκουραστεί και να μην προπονηθεί για δυο μέρες, αλλά να πάει να κάνει και τεστ στον φυσικοθεραπευτή. Το τεστ έδειξε ότι το πόδι είναι καλά. Ο ίδιος ο παίκτης δεν μου παραπονέθηκε στην προθέρμανση. Δυστυχώς αποδείχθηκε ύπουλο. Δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στο πόδι του».


  • 23
    Shares