ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Λαδώνονται τα γρανάζια» στη Ζαχάρω με πρόεδρο Γιώργο Μπάδα

  • 181
    Shares

Έπεσαν πάνω του και πιέστηκε, πράγμα το οποίο απέφερε καρπούς. Ποτέ εξάλλου δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και τη φιλοδοξία του να τον δει μια μέρα ψηλά. Ο Γιώργος Μπάδας, πήρε τη μεγάλη απόφαση πριν λίγο να ηγηθεί της νέας προσπάθειας στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, τη σεζόν 2019-20.

Έτσι λοιπόν, το νέο διοικητικό σχήμα το οποίο απομένει να ανακοινωθεί τυπικά, θα έχει τον Γιώργο Μπάδα πρόεδρο και τον Γιάννη Σπηλιόπουλο αντιπρόεδρο.

Ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης στη Ζαχάρω ξεκινούν πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τον σχεδιασμό της ομάδας, την κατάρτιση του προϋπολογισμού και τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Μάλιστα, εντελώς ξαφνικά, ανέκυψε και θέμα παραθύρου για την άνοδο του Ολυμπιακού Ζαχάρως, μέσα από καραμπόλα και ερμηνεία των νέων Κανονισμών που θα ανακοινώσει η ΕΠΟ, σε περίπτωση που ο Πανηλειακός δεν δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική και ο Ενιπέας αρνηθεί να αποδεχθεί τη θέση αυτή. Για την ώρα διοικητικοί κύκλοι απέφυγαν να σχολιάσουν το θέμα αυτό, λέγοντας ότι περιμένουν να δουν επακριβώς τι συμβαίνει. Έτσι κι αλλιώς είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να εξεταστεί από αύριο. Πρωταρχικός του στόχος αυτή τη στιγμή, είναι να ολοκληρωθεί ο προϋπολογισμός και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.


  • 181
    Shares