Λαμπρή η έναρξη του 46ου Λεχαινίτικου Καρναβαλιού!

spot_img

Προτεινόμενα

Στην κεντρική πλατεία των Λεχαινών «χτύπησε» λίγο μετά τις 7 το βράδυ του Σαββάτου η «καρδιά» της Αποκριάς, στην χαρούμενη και ιδιαίτερα λαμπρή, παρά το τσουχτερό κρύο, έναρξη του 46ου Λεχαινίτικου Καρναβαλιού.

Με συντονιστή της βραδιάς τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λεχαινών κ. Σάκη Παναγιώταρο, την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων κήρυξε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας ο οποίος ευχήθηκε καλή διασκέδαση και καλές Αποκριές σε όλους.

Η «σκυτάλη» πέρασε στην Βασίλισσα του περσινού καρναβαλιού η οποία άναψε τον βωμό του φετινού καρναβαλιού, δίνοντας το σύνθημα να φωτιστεί ο ουρανός των Λεχαινών με πολύχρωμα και εντυπωσιακά βεγγαλικά.

Την ατμόσφαιρα άρχισαν να «ζεσταίνουν» τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών και της σχολής χορού «Step Up» από τη Γαστούνη, που καταχειροκροτήθηκαν για τους χορούς που παρουσίασαν.

Και η χαρούμενη γιορτή συνεχίστηκε μέχρι αργά, με το Πατρινό συγκρότημα «Dis Arestoi» να παίζει αγαπημένα σε όλους έντεχνα και ροκ τραγούδια!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα