Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
20 C
Pýrgos

Λαμπρόπουλος: «Θα είναι ολέθριο για το ποδόσφαιρο να μην ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα»

spot_img

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, Γενικός Αρχηγός του Πανηλειακού, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις και κατέθεσε τη δική του οπτική γωνία γύρω από το «αύριο» των πρωταθλημάτων, εν μέσω της διακοπής αυτής, η οποία γεννάει μια σειρά από προβλήματα σε όλες τις ομάδες.

 

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, τάχθηκε υπέρ της άποψης ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να ολοκληρωθούν, καθώς οτιδήποτε άλλο αν συμβεί, θα αποτελέσει ισχυρό πλήγμα στο ποδόσφαιρο.

«Το να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, θα έχει πολλαπλές συνέπειες, αρνητικές για όλους. Για τους παράγοντες, για τους παίκτες, για τις διοργανώτριες Αρχές, για το ίδιο το ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρξει σεβασμός στα χρήματα που έχουν ξοδέψει οι παράγοντες, αλλά και στα χρήματα με τα οποία βιοπορίζονται αρκετοί ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Παιδιά τα οποία έχουν αφιερώσει ώρες ατελείωτες από τη ζωή τους για το ποδόσφαιρο και τα οποία δεν έχουν άλλες βιοποριστικές πηγές. Έχουμε το φαινόμενο, τους τελευταίους οκτώ μήνες, να μην έχει παιχθεί καθόλου ποδόσφαιρο, πλην ελάχιστων αγωνιστικών και δυο περίπου μηνών προπονήσεων. Αυτό θα έχει οδυνηρές συνέπειες, στους ποδοσφαιριστές, απειλώντας να τους καταστρέψει την καριέρα και τα όνειρά τους. Και βέβαια, το ποδόσφαιρο, αλλά και ο αθλητισμός, θα μείνουν πολύ πίσω, χωρίς να αναδειχθούν νέες γενιές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Θα απαξιωθεί το ποδόσφαιρο με σοβαρές συνέπειες για όλους».

 

«Υπάρχει χρόνος να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα»

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, πιστεύει ότι με τον κατάλληλο προγραμματισμό, μπορούν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα:

«Θεωρώ ότι υπάρχει χρόνος να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και δεν θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα, αν παραταθεί η διάρκειά τους, για ένα μήνα. Μπορούν επίσης, να αξιοποιηθούν κάποιες εμβόλιμες ημερομηνίες, έστω και αν πρέπει να θυσιαστεί το Κύπελλο για μια σεζόν. Δείτε ότι ουσιαστικά αλλοιώθηκε το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς αφαιρέθηκαν οι ομάδες των πιο μικρών κατηγοριών, ενώ μην ξεχνάμε και αυτό που έγινε πέρσι, όπου ουσιαστικά οι εκπρόσωποι των Ενώσεων, δεν αναδείχθηκαν μέσα στα γήπεδα, αλλά μέσα από κληρώσεις. Αν λοιπόν δεν ονομάστηκαν Κυπελλούχοι πέρσι, δεν χάλασε ο κόσμος να μην ονομαστούν και φέτος, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, τα οποία αποτελούν τον πυρήνα του ποδοσφαίρου και της διάρθρωσης των κατηγοριών».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα