ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Μακρίσια-Πανηλειακό


Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το φιλικό ανάμεσα στα Μακρίσια και τον Πανηλειακό. Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι προετοιμασίας, το δεύτερο για τις δυο ομάδες.  Για τα Μακρίσια, αγωνίστηκε νέο πρόσωπο ο Μαρίνος Κουβελιώτης. Από την πλευρά του Πανηλειακού, ο Γιώργος Λαγός, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Για δεκαπέντε λεπτά αγωνίστηκε ο Φώτης Παναγόπουλος, ο οποίος μόλις προχθές εντάχθηκε στην ομάδα.

Ο Γιώργος Λαγός μοίρασε το χρόνο ανάμεσα στους τρεις τερματοφύλακες, ένα μισάωρο στον καθένα, ενώ ξεκούρασε τον Δημήτρη Μπάρκα, καθώς και τους Παναγιώτη Τσίγκρηλα, Διαμαντόπουλο και Πρέντι.

Για τον Πανηλειακό έπαιξαν οι Καπετανάκης, Καμβύσης, Νικολόπουλος, Μπουρνέλης, Τσίγκρηλας, Παλιάτσας, Κωνσταντακόπουλος, Πλαστουργός, Χατζηστάμου, Βουργουντζής, Μπούτσι (Β΄μέρος: Γιαννακόπουλος, Καταβάτης, Σωτηρόπουλος, Κατελούζος, Τσούνι, Αρβανίτης, Παναγόπουλος, Καρακίτσος, Σακελλαρίου).

Ηλειακός-Ενιπέας 2-1 

Σε φιλικό που έγινε χθες, ο Ηλειακός Λεχαινών, επιβλήθηκε με 2-1 του Ενιπέα, στα Λεχαινά. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα προηγήθηκε με τον Σάββα Αντωνόπουλο για να ισοφαρίσει ο Ενιπέας με τον Καλαντζή. Στο β΄ ημίχρονο ο Μπουρούκης έγραψε το τελικό 2-1.