Λιθουανία – Αποστολή Δήμου Ήλιδας σε Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στο Κάουνας (Φώτο)

spot_img

Προτεινόμενα

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης η τελετή έναρξης των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων στο Κάουνας της Λιθουανίας, που για πρώτη φορά συμμετέχει και 20μελής αποστολή από τον Δήμο Ήλιδας.

Μάλιστα, η τελετή που σε τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από αυτή των Ολυμπιακών αγώνων, μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση της Λιθουανίας και δεκάδες δίκτυα άλλων χωρών.

Λίγο πριν την τελετή πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή στο δημαρχιακό Μέγαρο των 95 δημάρχων των πόλων από όλον τον κόσμο που συμμετέχουν στους αγώνες, από τον δήμαρχο του Κάουνας.

Ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος που είναι και ο επικεφαλής της αποστολής του δήμου Ήλιδας, παρέδωσε όπως προβλέπει το πρωτόκολλο δώρα στον δήμαρχο Κάουνας και συγκεκριμένα ένα βιβλίο με την ιστορία της Αρχαίας Ήλιας, της διοργανώτριας πόλης των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας, μία κορδέλα με τα χρώματα της χώρας μας και το έμβλημα του δήμου Ήλιδας, το λάβαρο του δήμου και ένα τοπικό κρασί.

Στο δημαρχιακό μέγαρο ο κύριος Χριστοδουλόπουλος μετέβη με τον αντιδήμαρχο διοίκησης κ. Επαμεινώνδα Παναγιωτόπουλο, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Ευθύμιο Κοτζιά ο οποίος επίσης είναι επικεφαλής τη αποστολής του δήμου του.

Στη συνέχεια συνόδευσε τους μικρούς αθλητές της Ήλιδας στο στάδιο της Λιθουανικής πόλης όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του στίβου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα