«Λουκέτο» και τυπικά στην Παθολογική Κλινική – «Ξεσηκωμός» αύριο στις 11 το πρωί στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας!

spot_img

Προτεινόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο Σύλλογος Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, η οποία αναφέρει: «Με αφορμή την αναρτημένη στο Διαύγεια  σήμερα οριστική μεταφορά- μετακίνηση και δεύτερου παθολόγου κατόπιν αιτήσεως της  στο Νοσοκομείου του Πύργου μπαίνει οριστικά και τυπικά «λουκέτο» στην παθολογική κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας.

Η μια μετά την  άλλη παθολόγο  ιατρό που διορίστηκαν για να προσφέρουν στην Αμαλιάδα ,   εγκαταλείπουν το νοσοκομείο αγνοώντας τις εκκλήσεις των χιλιάδων συμπολιτών μας για επαναλειτουργία του πιο νευραλγικού τμήματος της Νοσηλευτικής μας Μονάδας.

Φτάνει πια, το «κρυφτούλι» με τις εφημερίες   με τα «συνωμοτικά εντέλλεσθε» Φτάνει πια με τις «νομικίστικες παγίδες» περί χρησιμότητας της εξαίρετης ιατρού παθολόγου από τα ΤΟΜΥ Πάτρας, την οποία αφού απαξίωσαν στην 6  ΥΠΕ, ως μη σύννομη για την Αμαλιάδα, έβαλαν σήμερα  εφημερία στον Πύργο.  Αξίζει να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα : «αυτή είναι η στήριξη της 6 ΥΠΕ και του Υπουργείου  Υγείας για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας;»

Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία στις πλάτες των εργαζομένων  και των πολιτών της Βόρειας Ηλείας  σταματάει εδώ.  Κύριες και κύριοι της κυβέρνησης έχετε δεσμευτεί για ομαλοποίηση της κατάστασης. Δυστυχώς τα μηνύματα είναι απογοητευτικά.   Δεν νοείται  νοσοκομείο χωρίς παθολογικό τομέα.  Τα πολλά λόγια περισσεύουν.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ

Αύριο Τέταρτη 16-10-2019 και ώρα 11:00 καλούμε κάθε ενεργό πολίτη, κάθε φορέα και κάθε πολιτευτή στο  χώρο συνελεύσεων του Νοσοκομείου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα νοσοκομείο  με ρόλο και χαρακτήρα αντάξιο όσων το εμπιστεύονται.

Να μην λείψει κανείς.      

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα