ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λούσκος: «Να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας»-Εκπλήξεις στην 11αδα  

  • 34
    Shares

Να ξαναβρεί ο Πανηλειακός την ταυτότητα και φυσιογνωμία του πρώτου γύρου, επιχειρεί ο Κώστας Λούσκος. Μια ομάδα η οποία παίζει με πάθος, αυταπάρνηση, μια ομάδα η οποία μπορεί να μην έχει την ποιότητα, αλλά έχει τη θέληση και το πείσμα, να μπει μέσα στο γήπεδο και με «πόλεμο» να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί.

 

«Να είστε έτοιμοι για μάχη», είπε στους παίκτες του, θέλοντας με αυτό να τους κάνει να πιστέψουν, ότι μπορούν και θέλουν να αποδείξουν ότι ο Πανηλειακός δεν είναι η ομάδα του Ιανουαρίου, αλλά η ομάδα του Οκτωβρίου και του Νομεμβρίου. Δεν είναι η ομάδα που έχασε από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, αλλά εκείνη που έδωσε μάχες στη Ζάκυνθο, στο Γύθειο, αλλά και σε όλες τις έδρες που κλήθηκε να αγωνιστεί.

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Λούσκου, ο Πανηλειακός σε 16 παιχνίδια, έχει 13 βαθμούς, μέσο όρο 0,8 βαθμών. Περίπου αντίστοιχο μέσο ότι είχε και στα έξι παιχνίδια με τον Σπύρο Αντωνόπουλο, όπου συγκέντρωσε πέντε βαθμούς. Σε ένα Πρωτάθλημα και μια κατηγορία στην οποία η παραμονή απαιτεί μέσο όρο 1,3 βαθμό ανά παιχνίδι, είναι προφανές ότι ο Πανηλειακός δεν έχει καταφέρει να πιάσει το στάνταρντ αυτό. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται κάτω από τη ζώνη. Βεβαίως, οι μόλις πέντε βαθμοί στα παιχνίδια με Ζάκυνθο, Πανγυθεατικό, Παναργειακό, Τσιλιβή, Βραχνέικα και Ζαχάρω, παιχνίδια στα οποία στον πρώτο γύρο είχε συγκεντρώσει εννέα βαθμούς, του στοίχισαν ουσιαστικά και τις όποιες ελπίδες είχε για παραμονή στην κατηγορία.

 

Απών ο Λούσκος, εκπλήξεις στην ενδεκάδα

Από τα πλάνα για το ματς του Σαββάτου κόντρα στη Θύελλα, απουσιάζει ο Γιώργος Λούσκος, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Ο Κώστας Λούσκος, δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ωστόσο αυτό δεν αποκλείει να έχουμε και εκπλήξεις. Ο Κώστας Λούσκος, ζήτησε από τους παίκτες του να είναι έτοιμοι, χωρίς να ανοίξει περαιτέρω τα χαρτιά του αναφορικά με το βασικό σχήμα.


  • 34
    Shares