Λ. Αστέρας-Ξενοφών 0-2: Υπόθεση… Άγγελου Μούτσου!

spot_img

Προτεινόμενα

Νέα νίκη, σημαντική, σημείωσε ο Ξενοφών μέσα στο Σκουροχώρι σε βάρος του Λευκού Αστέρα που καιγόταν για βαθμούς. Και ξαφνικά η Ερυθρόλευκη ομάδα της Κρέστενας βρίσκει φόρμα. Και βρίσκει στο κατάλληλο χρονικό σημείο τον άνθρωπο που ανοίγει το δρόμο, τον Άγγελο Μούτσο, ο οποίος έφτιαξε το πρώτο γκολ και σημείωσε το δεύτερο, βοηθώντας στην επίτευξη μιας νίκης που φέρνει τον Ξενοφώντα στο -4 από τον πρωτοπόρο Ενιπέα, ο οποίος αγωνίζεται τη Δευτέρα στα Μακρίσια.

Το παιχνίδι μόνο απλή υπόθεση δεν ήταν για τον Ξενοφώντα, απέναντι στον Λευκό Αστέρα, ο οποίος τα έδωσε όλα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα Το πρώτο μέρος δεν είχε γκολ, καθώς η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, χωρίς τον τραυματία Γιάννη Κολόκα, είδε τις ευκαιρίες της με Κωνσταντόπουλο και Μπρη να σταματούν πάνω στη γραμμή από αμυντικούς. Στην επανάληψη η υπεροχή του Ξενοφώντα  καρποφόρησε. Ο Μούτσος έβγαλε ασίστ στον Μπουτσικάκη και αυτός έδωσε το προβάδισμα στον Ξενοφώντα. Ο Λευκός Αστήρ έμεινε με δέκα όταν στο 77΄ ο Τσιτσιρόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Παρά ταύτα, στο 80΄ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Λιαρόπουλο. Στο 88΄ Μουτσος, Κωνσταντόπουλος, Παναγόπουλος συνδυάστηκαν ωραία και ο Άγγελος Μούτσος από κοντά έγραψε το 0-2.

Λ. Αστήρ: Βυθούλκας, Σακέλλης, Καββαθάς (77΄ Ρούντα), Ξενόφος, Βασιλακόπουλος, Μουγκός, Λιαρόπουλος (82΄ Τσούλης), Νεοφώτιστος (65΄ Μαχαίρας), Χριστακόπουλος, Σέφα, Τσιτσιρόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Ηλιόπουλος, Μιλοσέσκι, Κωνσταντόπουλος, Μπουτσικάκης (70΄ Δημάκης), Μπρης (56΄ Μ. Παναγόπουλος), Π. Κουτσογιαννάκης (77΄ Χαραλαμπόπουλος-90΄ λ.τρ. Α. Κουτσογιαννάκης), Μούτσος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα