ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λ. Αστήρ-Δόξα 1-0: «Βόμβα» στο Σκουροχώρι, πέταξε εκτός τετράδας τη Δόξα!

  • 17
    Shares

Η Δόξα Νέας Μανολάδας ήταν το «θύμα» της 28ης αγωνιστικής, την ίδια ώρα που ο Λευκός Αστέρας, πέτυχε μια τεράστια σε σημασία νίκη, μια νίκη η οποία ίσως του χαρίσει και την αυτόματη παραμονή. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τα πάνω-κάτω σε κορυφή και ουρά, με την ομάδα του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου,  να φτάνει σε αυτή την πολύτιμη νίκη.

Ο Λευκός Αστέρας μπήκε δυνατά, αιφνιδιάζοντας τη Δόξα. Προηγήθηκε στο 15΄μετά από κόρνερ του Λιαρόπουλου και κεφαλιά του Ξενόφου. Πέντε λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι του Νεοφώτιστου σε αουτ. Στη συνέχεια η Δόξα πίεσε, είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους και να γίνει απειλητική και συνάμα ουσιαστική. Στα μισά του δευτέρου μέρους είχε μια κεφαλιά του Καζαντζή την οποία εξουδετέρωσε ο Βυθούλκας. Ο Λευκός Αστέρας έκλεισε τους διαδρόμους και περίμενε να βγει στις αντεπιθέσεις, ωστόσο του έλλειψε η καλή τελική πάσα για να μπορέσει να σιγουρέψει τη νίκη. Ωστόσο κατάφερε να κρατήσει αυτό το «πολύτιμο» 1-0, με τον τεχνικό των Σκουροχωριτών Δημήτρη Παναγιωτόπουλο μετά το παιχνίδι να παραδέχεται: «Οι παίκτες μου σήμερα κατέθεσαν ψυχή».

Λευκός Αστήρ: Βυθούλκας, Χριστακόπουλος, Τσέλος, Ξενόφος, Βασιλακόπουλος, Μουγκός, Λιαρόπουλος, Νεοφώτιστος (88΄Καββαθάς), Σακέλλης (60΄Καραντώνης), Σέφα, Τσιτσιρόπουλος.

Δόξα: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος (52΄Μπακάλης), Μπλετσάκης, Μούζος, Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος, Τσιρίκος (85΄Αγγελόπουλος), Κουλούρης, Παναγόπουλος, Καζαντζής.


  • 17
    Shares