ΗΛΕΙΑ NIGHTLIFE ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΙΟΥΜΟΡ

Μάγεψε η 7η Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας!!!

  • 500
    Shares

Αυτό δεν ήταν απλά μια αποκριάτικη γιορτή, ήταν…το κάτι άλλο. Ο λόγος φυσικά για την 7η Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας που «ταρακούνησε» αποκριάτικα την Ανδραβίδα αλλά και όλη την περιοχή της πεδινής Ηλείας. Και που σίγουρα, όσοι συμμετείχαν ή απλά την παρακολούθησαν, θα τη θυμούνται για πάρα πολύ καιρό!

Τα γκρουπ… πιο πολλά, πιο χαρούμενα, πιο κεφάτα από κάθε άλλη χρονιά σήκωσαν την Ανδραβίδα στο «πόδι», με την παρέλαση να ολοκληρώνεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου στήθηκε ένα τεράστιο αποκριάτικο πάρτι.

Και φυσικά, από μια τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι προσωπικότητες, αφού την παρουσίαση της 7ης Νυχτερινής Ποδαράτης ανέλαβε ο νικητής του Survivor 2018 Ηλίας Γκότσης, ο οποίος το γλέντησε και αυτός με την ψυχή του.

Δίπλα στον Ηλεία Γκότση, το παιδί «θαύμα» της Ηλείας… ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, δημοσιογράφος και πολλά πολλά ακόμα, Γιάννης Γαλανόπουλος, ο οποίος ήταν πολύ χαρούμενος που βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Και για να μην ξεχνιόμαστε… όλη η περιοχή «ταρακουνήθηκε» στους ρυθμούς του DJ και μουσικού παραγωγού Τάσου Γαβριλιάδη…

Οι λέξεις είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν αυτό που έζησε η Ανδραβίδα το βράδυ του Σαββάτου. Όσοι ήταν εκεί… ξέρουν!

Χρόνια πολλά και του χρόνου!!!


  • 500
    Shares