Μάγεψε το κοινό της Αμαλιάδας η Ορχήστρα Νέων από το ‘Εσσεν της Γερμανίας

spot_img

Προτεινόμενα

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου 2017, όσοι βρέθηκαν στο κήπο της οικείας Τατάνη στην Αμαλιάδα.

Στο κατάμεστο θεατράκι που έχει στηθεί και φέτος από τον Δήμο Ήλιδας για τις ανάγκες του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας, μάγεψε το κοινό η Ορχήστρα Νέων από το Έσσεν της Γερμανίας, με αγαπημένες μελωδίες από την jazz σκηνή, μουσικές Swing , ήχους της Latin-Jazz, Folksongs μέχρι γνωστά και κλασικά Soundtracks.

Η γερμανική Ορχήστρα νέων σε μία μοναδική συνεργασία – σύμπραξη με το «Ελληνικόν Ειδύλλιον» και το «Melody Spirit Institute», ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα με ένα δροσερό πρόγραμμα!

Η βραβευμένη Ορχήστρα Junior Band LJJO Hessen  έχει παρουσιασθεί με καταπληκτικές κριτικές σε δεκάδες Φεστιβάλ της Γερμανίας και της κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε  συνδιοργάνωση με το  6ο Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του προγράμματος ο «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ», ενώ ήταν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα