Μάκης Παππαγιαννόπουλος για τις Δημοτικές εκλογές Ήλιδας

spot_img

Προτεινόμενα

Οι πολίτες του Δήμου Ήλιδας, όπως ορίζει η Δημοκρατία και ο Πολιτισμός μας, θα πρέπει να οδηγηθούν στις κάλπες στις 26 Μαΐου, με ηρεμία και νηφαλιότητα, εντός ορισμένων νομικών πλαισίων, τα οποία θα πρέπει να αποτελούν στόχο και ευχή όλων μας, πέραν πάσης φύσεως πολιτικών διαφορών και εμπαθειών.
Δυστυχώς, όμως, διαπιστώνουμε ότι στον εκλογικό ορίζοντα κάποιων Υποψηφίων Δημάρχων, διαφαίνονται τετριμμένες και ξεπερασμένες πολιτικές μέθοδοι, που στηρίζουν και στοιχειώνουν τα απαρχαιωμένα οράματα τους, επιδιώκοντας να μας γυρίσουν σε “νέες εποχές” τις οποίες οι πολίτες του Δήμου Ήλιδας καταψήφισαν στις εκλογές του 2014 και τοιουτοτρόπως θα ξανά πράξουν στις 26 Μαΐου.
Συγκεκριμένα, θα περιμέναμε από έναν πρώην Δήμαρχο και μάλιστα τεσσάρων συναπτών θητειών, να επιδείξει τον ανάλογο σεβασμό στους νόμους και κανονισμούς της πολιτείας (τους οποίους επιβάλλεται να γνωρίζει), καθώς επίσης και το ανάλογο επίπεδο Πολιτισμού και Δημοκρατίας προς τους θεσμούς και τους πολίτες, ως είθισται, στην περίπτωση ενός πρώην Δημάρχου. Το︣υναντίον, προσφεύγει σε “ριψάσπιδες” τακτικές, που ανήκουν σε παρελθούσες εποχές, υιοθετώντας τες, διακαώς, προκειμένου να επαναφέρει την δική του “νέα εποχή”, την ευρέως γνωστή και ως “Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν”, αν και με πιό εκσυγχρονισμένο ύφος, του στυλ “Ότι θέλω κάνω”, εφαρμοσμένη επί θητείας του, και οικεία, πλέον, στους πολίτες του Δήμου Ήλιδας.
Ως εκ τούτου, στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο του, διακρίνονται δόλιοι χειρισμοί και επιμελείς προσπάθειες διχασμού των πολιτών του Δήμου μας, την στιγμή που οι Δημότες αγωνιούν για το μέλλον του τόπου μας, προσπαθώντας, καθημερινά, ο καθένας με τον τρόπο του και όλοι μαζί, να δίνουν μάχες για έναν Δήμο πρότυπο, έναν Δήμο ο οποίος θα δημιουργήσει γερές βάσεις για το μέλλον, ούτως ώστε, και οι ίδιοι και τα παιδιά τους να αισθάνονται υπερήφανοι, ατενίζοντας το μέλλον τους με αισιοδοξία. Αυτό, άλλωστε, αποτελεί έναν από τους στόχους μας, με βασική προϋπόθεση την ομόνοια και σύμπνοια, την ηρεμία και νηφαλιότητα και όχι διχασμούς, φαμφάρες, ιαχές και απειλές.
Η Παράταξη μας, εκπροσωπεί όλους εμάς που μπορούμε, και έχουμε την εντιμότητα, την ικανότητα και τη θέληση να εγγυηθούμε και να υπερασπιστούμε τους έντιμους αγώνες των Δημοτών μας, και να βρισκόμαστε στο πλάι τους αρωγοί στα καθημερινά τους προβλήματά και στις δυσκολίες τους, με μπροστάρη τον Δήμο μας, να δίνει επιτυχείς μάχες σε όλα τα μέτωπα, υπό το καθεστώς της Δημοκρατίας, της Διαφάνειας και της Δικαιοσύνης . Η Παράταξή μας είναι αυτή που μπόρεσε και έβγαλε από το βάλτο τον Δήμο μας, στον οποίον “άλλες εποχές” ήταν βυθισμένος. Είμαστε εμείς, που ταυτίζουμε επιτυχώς τα οράματά μας και τα έργα μας, ώστε να συνάδουν με εκείνα των πολιτών μας και φυσικά, η υλοποίηση αυτών των έργων μας δικαίωσε! Είμαστε εμείς, που εγγυούμαστε και πράττουμε με άξονα το συμφέρον του Δήμου, ακολουθώντας Διαφανείς, Δίκαιες και Δημοκρατικές διαδικασίες. Είμαστε εμείς, που διακαώς και ανελλιπώς, κάτω από αντίξοες και δύσκολες, οικονομικά, συνθήκες για τον Δήμο και την χώρα μας, εντός των τελευταίων πέντε ετών, Αναδομήσαμε , Εκσυγχρονίσαμε και Αναβαθμίσαμε τον Δήμο μας, στον οποίον δικαίως αποδίδονται τα εύσημα ως ο “Δέκατος Καλύτερος Δήμος της Ελλάδος”, κάνοντας όλους τους συμπολίτες μας υπερήφανους.
Ευλόγως, λοιπόν, είναι κατανοητό, πως οι πολίτες θα εμπιστευθούν και πάλι το μέλλον του Δήμου, στην παράταξη της Εντιμότητας, της Εμπιστοσύνης, της Δημιουργικότητας, του Διαλόγου και των Έργων και μάλιστα άνευ βίαιων, ευτελών και χάριν εντυπωσιασμού, χαμερπών θεατρινισμών, τακτικές τις οποίες καταδίκασαν οι ίδιοι οι πολίτες τον Μάιο του 2014 και ομοίως θα καταδικάσουν τον Μάιο του 2019.
Αυτή, λοιπόν, η Παράταξη αντιπροσωπεύει του πολίτες του Δήμου μας, έχοντας επικεφαλής τον Δήμαρχο μας κ. Χ. Χριστοδουλόπουλο, οραματιζόμενη έναν Δήμο “Πρότυπο”, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον . ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ: Παράταξη όλων των Δημοτών.

Μάκης Παπαγιαννόπουλος
Δικηγόρος
Πρόεδρος Κοινωφελούς Αμαλιάδος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα