ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μάλιαρης: «Κάποιοι βιάστηκαν για να πετύχουν την ηθική μου εξόντωση. Τους λυπάμαι»

  • 3
    Shares

Παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ οικία 200 τ.μ για την αποϊδρυματοποίηση των παιδιών ΑμεΑ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Για άλλη μια φορά γνωστές γραφίδες του τοπικού, έντυπου και ηλεκτρονικού, τύπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να εκμεταλλευτούν ένα θέμα που αφορά στην υλοποίηση του προγράμματος αποϊδρυματοποίησης παιδιών ΑμεΑ φιλοξενούμενων στο παράρτημα ΑμεΑ Λεχαινών.

Στόχος τους και σκοπός τους η ηθική και πολιτική σταύρωση του Μάλιαρη. Αν το ενδιαφέρον τους αφορούσε στην σωστή εφαρμογή του προγράμματος της αποϊδρυματοποίησης των παιδιών ΑμεΑ, αν η αγωνία τους αφορούσε την αξιοπρεπή διαβίωσή αυτών των παιδιών θα έμπαιναν στον κόπο να ζητήσουν την άποψή μου επί του θέματος. Το έπραξαν στο παρελθόν και για ασήμαντους λόγους.

Τούτη τη φορά έσπευσαν να πάρουν τα καρφιά της σταύρωσής μου! Αλήθεια οι σταυρωτές μου μπήκαν στον κόπο να επισκεφθούν το χώρο που πρόκειται να φιλοξενηθούν τα παιδιά αυτά; Να διαπιστώσουν δηλαδή αν ένα κτίριο που επί τρείς σχεδόν δεκαετίες χρησιμοποιήθηκε ως χώρος λειτουργίας του Ειρηνοδικείου Μυρτουντίων και επί αρκετό, μετέπειτα, χρόνο ως χώρος λειτουργίας υποκαταστήματος του ΙΚΑ Μυρτουντίων είναι κατάλληλος για την εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος; Τι ορίζει όμως η μελέτη σκοπιμότητας για την ίδρυση και λειτουργία της τρίτης ΣΥΔ για το πρόγραμμα αποϊδρυματοποίησης;

Μεταξύ άλλων και τούτα : “…. Η μελέτη σκοπιμότητας στοχεύει στο να ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ αντικειμενικά και λογικά τα δυνατά σημεία και τις ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ του υπάρχοντος προτεινόμενου εγχειρήματος, τις ευκαιρίες και τις ΑΠΕΙΛΕΣ που ΠΡΟΚΑΛΕΙ στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ…. τις πιθανότητες επιτυχίας του…” Τι διαφορετικό επισημαίνω άραγε εγώ και έσπευσαν να με σταυρώσουν; Ακριβώς αυτά! Αυτά κύριοι και κανένα, μα κανένα, ενδιαφέρον είχα ή έχω για τα 37.296 ευρώ που θα καταβληθούν ως ενοίκια του συγκεκριμένου χώρου και για χρονική περίοδο τριών (3) ετών. Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας… Όλοι μας γνωρίζουμε την προσωπική διαδρομή του καθενός, το ήθος του, τον χαρακτήρα του, τη μικρή, τη μεγάλη ή την ανύπαρκτη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Όλοι με γνωρίζουν. Ο καθένας μπορεί να με κρίνει. Να με κατακρίνει.

Θα μπορούσαν όμως οι σταυρωτές μου πριν παραλάβουν τα καρφιά της σταύρωσής μου να με ρωτήσουν επί του θέματος. Θα είχαν έτσι την ευκαιρία να πληροφορηθούν πως από την προηγούμενη Πέμπτη έδωσα εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να συντάξουν έγγραφο ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ οικίας 200 τετραγωνικών μέτρων εντός του οικιστικού ιστού των Λεχαινών και για 3 χρόνια για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος. Οικία ιδιοκτησίας μου, πλήρως ανακαινισμένης, σύγχρονης και λειτουργικής που διασφαλίζει πλήρως την αξιοπρεπή διαβίωση αυτών των παιδιών. Η σχετική έγγραφη προσφορά μου θα κατατεθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας στις αρμόδιες υπηρεσίες. Κάποιοι βιάστηκαν για να πετύχουν την ηθική μου εξόντωση. Τους λυπάμαι.

 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΛΙΑΡΗΣ

Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Λεχαινά 26 Ιουλίου 2020.


  • 3
    Shares