ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μάσκα… ούτε για δείγμα στα σχολεία του δήμου Ήλιδας!!!

  • 70
    Shares

Λίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν από το άνοιγμα των σχολείων για την νέα και πιο «δύσκολη» χρονική χρονιά των τελευταίων ετών και στα σχολεία του δήμου Ήλιδας… δεν υπάρχουν μάσκες ούτε για δείγμα! Και το ωραίο της όλης υπόθεσης, είναι ότι οι διευθυντές όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου είναι από χθες το μεσημέρι «Stand by», μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από το Γραφείου του Δημάρχου για να παραλάβουν τις μάσκες…

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε από διευθυντές σχολείων του δήμου Ήλιδας στις 2 σήμερα το μεσημέρι… οι μάσκες δεν είχαν μοιραστεί ακόμα και αυτοί, έχοντας αφήσει του κόσμου τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι το πρωί της Δευτέρας, περιμένουν στα σχολεία τους με… τη σφραγίδα ανά χείρας, να έρθουν οι μάσκες!

Θα μπορούσαν κάλλιστα τα αυτοκίνητα του δήμου, όσα δεν έχουν μετατραπεί τουλάχιστον σε Ι.Χ. αιρετών, να περάσουν το πρωί της Δευτέρας από όλα τα σχολεία και να μοιράσουν τις μάσκες, αποδεσμεύοντας τους διευθυντές που έχουν να κοιτάξουν του κόσμου τις λεπτομέρειες πριν το πρώτο κουδούνι.

Αλλά αυτά γίνονται μόνο σε οργανωμένους δήμους!

 

Ακόμα δεν έχει γίνει η οριοθέτηση των προαυλίων

Όπως ανέδειξε το «Ilia.news» σε προηγούμενο ρεπορτάζ του, η τοποθέτηση των σχολικών καθαριστριών ολοκληρώθηκε μόλις χθες, Παρασκευή, το βράδυ. Αυτό μεταφράζεται στο ότι δεν έχουν καθαριστεί ακόμα τα προαύλια τα σχολείων και δεν έχει γίνει η οριοθέτηση βάσει των οποίων τα κάθε τμήματα θα βγαίνουν ξεχωριστά για τα διαλείμματά τους.

Διευθυντές των σχολείων μας εκμυστηρεύτηκαν όχι αύριο, Κυριακή, εάν και εφόσον είναι καθαρισμένα τα προαύλια, θα προχωρήσουν στην οριοθέτηση των τμημάτων, όπως προβλέπει ρητά και αυστηρά η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας.

Έτσι, από εκεί που ήμασταν στο… «παρά ένα», είμαστε στο… «ξεκινάμε και ο Θεός να βάλει το χέρι του»…

Αφού η Δημοτική Αρχή και ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ δεν το έβαλαν το χέρι τους… ας περιμένουμε βοήθεια εξ ουρανού!

Καλή σχολική χρονιά!


  • 70
    Shares