ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέγιστο παράδειγμα αδιαφορίας από την κυβέρνηση

  • 35
    Shares

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ

Μέγιστο παράδειγμα αδιαφορίας από την κυβέρνηση

Η περίπτωση με τους γιατρούς στα νοσοκομεία της Ηλείας που όλο τους περιμένουμε αλλά δυστυχώς δεν έρχονται, είναι άλλη μία τρανή απόδειξη της αγνόησης και της εγκατάλειψης που υφίσταται ο νόμος μας από τους κυβερνητικούς παράγοντες και το Υπουργείο Υγείας. Είναι μία τακτική που σαφώς πρέπει να την καταγγείλουμε, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οι ίδιοι είχαν υποσχεθεί τις πρώτες μέρες του κορονωϊού ότι θα ενισχύσουν τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, όπως γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι, που αμέσως έθεσαν τον εαυτό τους στη διευκόλυνση και προστασία των συμπολιτών μας όταν η πανδημία «επισκέφτηκε» πρώτη την Ηλεία και τη Δυτική Ελλάδα.

Τα παραπάνω τονίζει με χθεσινή δήλωση του ο πολιτευτής Ηλείας Θεόδωρος Βλαγκούλης, χαρακτηρίζοντάς ως απαράδεκτο το γεγονός ότι οι κάτοικοι της Ηλείας εξακολουθούν να εξαπατώνται συστηματικά από την παρούσα κυβέρνηση και είναι λυπηρό να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον τομέα της υγείας που όλοι γνωρίζουμε ότι δοκιμάζεται τους τελευταίους μήνες και η πρόσληψη ιατρικού προσωπικού θεωρείται κάτι παραπάνω από αναγκαία.

«Καλώ αμέσως τον Υπουργό υγείας», ανέφερε με έμφαση ο κύριος Βλαγκούλης, «να αναθεωρήσει όλες τις προκηρύξεις στις οποίες δεν περιλαμβάνονται γιατροί για την Ηλεία, να εξετάσει προσεκτικά τα αιτήματα των νοσοκομείων μας και να προγραμματίσει την κάλυψη των κενών θέσεων με τον πιο άμεσο τρόπο. Θα είναι μία κίνηση που τουλάχιστον θα αποδεικνύει έμπρακτα τη συγγνώμη της Κυβέρνησης για τις αστοχίες και τα λάθη της προς τον Ηλειακό λαό στο συγκεκριμένο θέμα».


  • 35
    Shares