ΗΛΕΙΑ ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μέρα… «απάτης» η Παρασκευή σε Αμαλιάδα, Αρχαία Ολυμπία και Βαρθολομιό!

  • 63
    Shares

Οργανωμένο και… πολυεπίπεδο αποδεικνύεται το κύκλωμα των τηλεφωνικών απατεώνων που μαστίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ηλεία. Το κύκλωμα επιλέγει κάθε φορά άλλη περιοχή του νομού, ενώ οι απάτες και οι απόπειρές τους που αποκαλύπτονται η μία μετά την άλλη, δείχνει το πόσο οργανωμένοι και ενημερωμένοι είναι.

Η Παρασκευή ήταν… μέρα απάτης με το κύκλωμα να «χτυπά» την ίδια στιγμή σε διάφορες περιοχές του νομού.

Στην Αμαλιάδα, ιδιοκτήτης επιχείρησης οικοδομικών υλικών έπεσε θέμα «καταθέτοντας» στην κυριολεξία στους λογαριασμούς των απατεώνων το ποσό των 2.400 ευρώ.

Στην Αρχαία Ολυμπία το θύμα που «τσίμπησε» στην απάτη κατέθεσε στο λογαριασμό των απατεώνων 14.400 ευρώ με το πρόσχημα ότι θα του βγάλουν σεισμόπληκτο δάνειο.

Την ίδια στιγμή «βροχή» έπεσαν τα τηλεφωνήματα στην περιοχή του Βαρθολομιού με την γνωστή – άγνωστη «κόρη» να κλαίει γιατί ενεπλάκη σε τροχαίο και χρειάζεται χρήματα για να ξεμπλέξει. Αυτή τη φορά όμως δεν «τσίμπησε» κανείς.

Οι απάτες μετεξελίσσονται ενώ κάθε φορά οι απατεώνες «χτυπάνε» σε περιοχές του νομού που δεν έχουν «ξαναχτυπήσει». Μέχρι να αποκαλυφθεί το κύκλωμα και να συλληφθούν τα μέλη του, να δούμε… τι άλλο θα σκεφτούν!


  • 63
    Shares