ΗΛΕΙΑ AUTO-MOTO ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Μέχρι να γίνει το Πάτρα – Πύργος ας μην… βουλιάξουμε στη μιζέρια! (βίντεο)


Είτε το 2023, είτε το 2025, είτε το 2027 το τμήμα του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος θα γίνει ;…

Μέχρι τότε όμως, δεν μπορούμε να «βουλιάζουμε» στην μιζέρια, παρουσιάζοντας, τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τους χιλιάδες επισκέπτες του νομού, εικόνα τριτοκοσμική.

Δεν μπορεί η είσοδος της πρωτεύουσας του νομού να θυμίζει… την βομβαρδισμένη λωρίδα της Γάζας, γιατί μόνο είσοδο πρωτεύουσας του νομού δεν θυμίζει.

Δεν γίνεται από τα Χανάκια και μέχρι τα φανάρια της εισόδου του Πύργου να μην υπάρχουν… ούτε δύο μέτρα «ίσιου» δρόμου, χωρίς σαμαράκια, «μπαλώματα»  και λακκούβες.

Χωρίς φωτισμό ,με τις άναρχα φυτεμένες πικροδάφνες να κρύβουν την ορατότητα, … τους κινδύνους και φινίρισμα τα σκουπίδια…

Η κατάσταση αυτή μπορεί να μην είναι τωρινή… Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να την «χρεώσουμε»  στην τωρινή Δημοτική Αρχή και στην τωρινή Περιφερειακή Διοίκηση που μετρούν μόλις κάτι μήνες «ζωής» στο «τιμόνι» του Πύργου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ωστόσο… «χτυπάμε το καμπανάκι» μετά από δεκάδες καταγγελίες αναγνωστών μας, προκειμένου να δουν όλοι οι εμπλεκόμενοι αυτό το θέμα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να είναι σίγουροι ότι θα κριθούν στην ώρα τους…