Μέχρι 100mbps ταχύτητα του internet σε τμήματα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

spot_img

Προτεινόμενα

Ο ΟΤΕ σε συνεργασία με το Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης  , αναβαθμίζει το δίκτυό του για την παροχή γρήγορου internet αρχικά  στις περιοχές Μυρσίνης,  Στρουθιού , Νέας Μανωλάδας και Παλιάς Μανωλάδας.

Για το σκοπό αυτό επισκέφτηκαν το Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης ο κ.Μιχάλης Δικαιάκος ,προϊστάμενος Τεχνικού Τμήματος ΟΤΕ Νομού Ηλείας και ο. κ.Νικος Καραβούλιας ,υπεύθυνος έργου Λεχαινών  και συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Μίγκο.

Ο σχεδιασμός  είναι ότι  θα τοποθετηθούν οπτικές ίνες στις περιοχές  αυτές  και θα αναβαθμιστεί , έτσι ώστε οι κάτοικοι θα έχουν πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιούν ταχύτητες  μέχρι 100 mbps , ενώ μέχρι τώρα στις υπόλοιπες περιοχές οι ταχύτητες φτάνουν μέχρι 30Mbps

Έτσι οι επιχειρηματίες που έχουν τις επιχειρήσεις τους στις περιοχές αυτές θα μπορούν να εργάζονται απρόσκοπτα και να κάνουν τις συναλλαγές τους με ένα δίκτυο πολύ υψηλών ταχυτήτων.

Το έργο θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2018.

Μέσα στις επόμενες ημέρες παραδίδεται και το δίκτυο internet  στον Άγιο Χαράλαμπο , έτσι ώστε το μόνο χωριό  του Δήμου που δεν θα έχει internet είναι η Νεάπολη.(έχουν γίνει επανειλημμένως ενέργειες του Δήμου , αλλά η απάντηση της εταιρείας είναι ότι ακόμα δεν περιλαμβάνεται στον προγραμματισμό τους)

Γίνονται προσπάθειες  για την αύξηση της ταχύτητας  σε όσες περιοχές  ακόμα το internet  έχει χαμηλή ταχύτητα αλλά κυρίως  για την ολική κάλυψη κάθε σημείου του Δήμου που δεν υπάρχει σύνδεση , μέσω ένταξής του στις λεγόμενες «λευκές περιοχές».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα