ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μήνυμα Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για την Εθνική Επέτειο

  • 19
    Shares

200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 και ο λαός μας σήμερα βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος μ’ έναν εχθρό που απειλεί όχι μόνο το έθνος μας μα ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ζούμε στιγμές οι οποίες, γι’ ακόμη μια φορά, δοκιμάζουν τις αντοχές μας και την ίδια τη ψυχή μας. Και όπως κάθε πόλεμος έτσι και αυτός, έχει τους ανθρώπους –συναδέλφους μου ιατρούς- που στέκονται όρθιοι στη πρώτη γραμμή δίνοντας τον δικό τους τιτάνιο αγώνα.

Όπως έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, επιβάλλεται και τώρα, η ομόνοια του λαού για να σταθούμε όρθιοι και να βγούμε νικητές μέσα και από αυτή τη δοκιμασία.

Φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν στο δήμο μας παρελάσεις και άλλες εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο, όμως όλοι μας νιώθουμε την περηφάνια που είμαστε Έλληνες και τη σιγουριά ότι η ιατρική επιστημονική κοινότητα κάνει το καθήκον της δίνοντας καθημερινά τη μάχη στη πρώτη γραμμή.

Χρόνια πολλά σε όλους που τιμούν την ιστορική επέτειο των 200 χρόνων από την ηρωική Επανάσταση του 1821, που σηματοδοτεί την απαρχή του Νεοελληνικού κράτους, με την ευχή ότι οι διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού για ελευθερία, ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη θα φωτίζουν και θα καθοδηγούν την πορεία μας ως Έθνους και του καθενός ξεχωριστά ως σκεπτόμενου και ενεργού πολίτη.

 

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας


  • 19
    Shares