Μήνυμα Υπ. Βουλευτή Σάκη Κότσιφα για την Εργατική Πρωτομαγιά

spot_img

Προτεινόμενα

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι στη συνείδηση όλων μας η μέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες και τις κατακτήσεις των εργαζομένων.

Είναι παράλληλα και το φωτεινό παράδειγμα για αντίσταση σε κάθε αντίληψη και σε κάθε πράξη που καταπατά τα εργασιακά δικαιώματα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν για την καταπολέμηση της φτώχειας και την κατοχύρωση του δικαιώματος στην εργασία, μας υποχρεώνουν να είμαστε δίπλα σε αυτές τις διεκδικήσεις.

Μέχρι σήμερα οι διεκδικήσεις αυτές έχουν μπει στο περιθώριο και αντεργατικές πολιτικές εφαρμόζονται από την κυβέρνηση στο όνομα των μνημονίων. Απαιτείται αλλαγή πορείας άμεσα με την εφαρμογή πολιτικών, που παρέχουν τις απαιτούμενες φορολογικές ελαφρύνσεις στον εργαζόμενο και μισθό που αντισταθμίζει όχι μόνο την αξία της παρεχόμενης εργασίας, αλλά και την αξιοπρέπεια της προσωπικότητας του καθενός.

Μαζί μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλο το εργατικό δυναμικό της χώρας μας και κυρίως να δώσουμε τη δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας σε όλους, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία και κοινωνικοοικονομική τάξη.

Η κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και η νεοφιλελεύθερη πολιτική της Ν.Δ. πρέπει να καταδικαστούν, και αυτό μπορούν να το πετύχουν μόνο οι εργαζόμενοι με τη ψήφο τους στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

ΣΑΚΗΣ- ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  ΚΟΤΣΙΦΑΣ

Υπ. Βουλευτής Ν. Ηλείας

με το «Κίνημα Αλλαγής»

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

LLM. Master of Laws

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα