ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μήνυση κατά αγνώστων για τις αλλεπάλληλες κλοπές  τεντόπανων  στη  λαϊκή Αμαλιάδας! – Δηλώσεις Νώντα  Παναγιωτόπουλου (βίντεο)

  • 30
    Shares

Νέο κρούσμα κλοπής τεντόπανων από τα στέγαστρα  της λαϊκής αγοράς Αμαλιάδας, σημειώθηκε στο διάστημα από το περασμένο Σάββατο, μέχρι και την Τρίτη.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους αρμοδίους του δήμου Ήλιδας, καθώς πρόκειται για την 3η  φορά που οι άγνωστες δράστες κάνουν «επιδρομή» στις τέντες της λαϊκής Αμαλιάδας, με συνέπεια να δημιουργούνται και πολλά ερωτηματικά για τα αλλεπάλληλα αυτά  κρούσματα κλοπών…

Μάλιστα για τα συγκεκριμένα κρούσματα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος, σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει στη Δ.Α. από τις συνεχείς κλοπές, που δημιουργούν μεγάλες δυσχέρειες και στην ομαλή τέλεση της λαϊκής αγοράς.

Παράλληλα ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι εκ μέρους του δήμου έχουν ληφθεί αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αλλά και την αποτροπή των παράνομων ενεργειών με την εγκατάσταση καμερών,  συνεχή φύλαξη κλπ.

Επίσης ν’ αναφερθεί ότι ο αντιδήμαρχος Ήλιδας κατέθεσε στην Ασφάλεια μήνυση κατά αγνώστων, προκειμένου να ενταθούν τα μέτρα  και η αστυνόμευση στην περιοχή της λαϊκής αγοράς.


  • 30
    Shares