ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Μήνυση στον Λιμενάρχη Κατακόλου από τον δήμαρχο Πύργου !!!


Σε μήνυση κατά του Λιμενάρχη Κατακόλου και σε καταγγελία προς τον Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το γραφείο του Πρωθυπουργού προχωρά ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, μετά την «εκρηκτική» χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης.

Η συζήτηση… «ξέφυγε» στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου όταν έφτασε το θέμα των επισκευών στο λιμανάκι της Σκαφιδιάς με τον δήμαρχο Πύργου να καταγγέλλει με δηλώσεις του τον Λιμενάρχη για εξύβριση και ακραία συμπεριφορά…

Αναφερόμενος στον Λιμενάρχη του Κατακόλου, ο κ. Αντωνακόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Είναι εμπόδιο για την ανάπτυξη του Κατακόλου, εδώ και εβδομάδες δεν στέλνει τις απόψεις της Λιμενικής Αρχής για τα έργα που είναι άμεσα να ξεκινήσουν στο λιμάνι. Καθυστερεί το έργο. Τρία χρόνια δεν έχει ασχοληθεί με το μεγάλο έργο στο λιμάνι. Είναι ο ίδιος Λιμενάρχης που άφησε πριν 15 μέρες τους 70 μετανάστες να κυκλοφορούν στο Κατάκολο και στην παραλία. Εμείς, θα προχωρήσουμε σε μήνυση αλλά και αναφορά στον Υπουργό και τον Πρωθυπουργό με 10 υπογραφές για το τι έγινε σήμερα.  Να μάθουν να σέβονται τους θεσμούς. Το καπέλο από κάτω θέλει μυαλό».

Σε άλλο σημείο της δήλωσής του, ο κ. Αντωνακόπουλος είπε: «Όσο είμαστε εμείς εδώ ψεύτες και τραμπούκοι δεν χωράνε στο δημαρχείο. Θα τους πετάμε έξω. Θα τους καίμε με την γλώσσα της αλήθειας και θα φεύγουν τρέχοντας από τον Πύργο και την Ηλεία. Αυτό λέω σε όλους αυτούς που παριστάνουν τον Εισαγγελέα για τις αλύτρωτες επιθυμίες που μπορεί να είχαν στη ζωή τους και δεν θα τις κατακτήσουν ποτέ. Δεν θα έρθουν εδώ στην Ηλεία να βγάλουν τα σπασμένα».