«Μίκε» προς «Μίκι»: «Περαστικά θα είναι…»

spot_img

Προτεινόμενα

Λίγο μετά το πρώτο γκολ στη Μεσσήνη, ο Μικελάτος έσπευσε να το αφιερώσει στον Τσίρκοβιτς. Τώρα, ο φαντεζί κυνηγός της Βάρδας, σπεύδει να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στον προπονητή του.

Ο σπουδαίος ως παίκτης αλλά και ως χαρακτήρας, ο Δημήτρης Μικελάτος, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει συνεργαστεί μέχρι τώρα με τον Μίκι Τσίρκοβιτς σε τρεις διαφορετικούς «σταθμούς», Δόξα Νέας Μανολάδας, Αστέρα Βλαχιώτη και Παμβουπρασιακό, έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον προπονητή του Μίκι Τσίρκοβιτς, με μια λιτή φράση τριών λέξεων, «περαστικά θα είναι…».

Ο Δημήτρης Μικελάτος, ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας και παίκτης, έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του Τσίρκοβιτς. Και το αντίστροφο. Ο Τσίρκοβιτς έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του Μικελάτου. Δεν είναι τυχαίο ότι ένας από τους πρώτους παίκτες που πρότεινε ο Τσίρκοβιτς στον ΠΑΟ Βάρδας ήταν ο Μικελάτος, ενώ και η πρόσληψη του Τσίρκοβιτς από την πράσινη ομάδα, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Μικελάτου να πάρει την απόφαση και να συνεχίσει στη Βάρδα.

Ο Τσίρκοβιτς, ως γνωστόν, νοσηλεύεται στον Άγιο Ανδρέα, μετά από μια κρίση εμετού προχθές το βράδυ και ένα ξαφνικό πρόβλημα στον οισοφάγο. Υποβάλλεται στις απαιτούμενες εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια του προβλήματος. Στην περιπέτεια αυτή του Μίκι Τσίρκοβιτς, ο Μικελάτος, έσπευσε να σταθεί πλάι του ηθικά. Μάλιστα, σε καθημερινή βάση, παίκτες, παράγοντες και απλοί άνθρωποι από τη Βάρδα, επισκέπτονται τον ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία της Βουπρασίας, Μίκι Τσίρκοβιτς.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα