ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Μαγική βραδιά για μικρούς και μεγάλους


Εως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου σας περιμένουμε στο Φεστιβάλ. Ματαίωση λόγω Εθνικού Πένθους των χορευτικών και μουσικών δράσεων

Μαγική βραδιά για  μικρούς και μεγάλους

Η βραδιά της Δευτέρας ήταν  αφιερωμένη  στα παιδιά αφού από νωρίς  το απόγευμα μάγοι και  ταχυδακτυλουργοί  ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τα μαγικά τους ενώ οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με face painting και παιδικά διαδραστικά  παιχνίδια.

Η σχολή χορού της Δήμητρας Μπέρτσου «Shall we dance»  παρουσίασε ένα μοναδικό  χορευτικό πρόγραμμα ενώ   η βραδιά  ολοκληρώθηκε  με  barbeque party για όλους στα πλαίσια της δράσης της  γευσιγνωσίας .

Στα περίπτερα του Φεστιβάλ ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, να ενημερωθεί και να δοκιμάσει την πολύ μεγάλη ποικιλία των προϊόντων από όλη την Ελλάδα που διεκδικούν διεθνή αναγνώριση, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρονται από τους παραγωγούς αλλά και τις επιχειρήσεις του νομού μας και όχι μόνο.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προώθηση των προϊόντων, αλλά και η δυνατότητα να παρουσιάσουν παραγωγοί και επιχειρηματίες ένα ευρύ φάσμα παροχών-προϊόντων σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή έως την κατανάλωση.

Κατά την επίσκεψη του στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού και Κρουαζιέρας ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να δοκιμάσει διάσημα Ελληνικά προϊόντα όπως γραβιέρα, μέλι, καλτούνια από την Κρήτη, προϊόντα παραγωγών από τις περιοχές της Αίγινας, της Καστοριάς, των Τρικάλων, της Καρδίτσας αλλά και άλλων περιοχών της χώρας, μαζί φυσικά με τοπικά προϊόντα της Ηλείας.

Ματαίωση  των υπόλοιπων χορευτικών και μουσικών  δράσεων

Την ματαίωση  των χορευτικών και μουσικών  εκδηλώσεων που διεξάγονται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακων Προϊόντων, στο Κατάκολο, αποφάσισαν οι διοργανωτές , λόγω των δραματικών γεγονότων στην Αττική. Τα περίπτερα του Φεστιβάλ θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν.

Λόγω των δραματικών γεγονότων στην Αττική , που στοίχησαν την ζωή σε δεκάδες συμπολίτες μας σαν ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και με νωπές τις αναμνήσεις της δικής μας αντίστοιχης τραγωδίας θεωρούμε σαν ελάχιστο χρέος μας την αναστολή των προγραμματισμένων παράλληλων πολιτιστικών δράσεων του Φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένες για τις 24 και 25 Ιουλίου.

Πιστεύουμε ότι στις ανωτέρω ενέργειές μας έχουμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και των συνεργατών μας.