ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ

«Μαζέψτε γρήγορα τα σκουπίδια»


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

«Μαζέψτε γρήγορα τα σκουπίδια»

Δήλωση του επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Γιάννη Αργυρόπουλου για τη συσσώρευση σκουπιδιών σε διάφορα σημεία του δήμου Πύργου

«O εφιάλτης των σκουπιδιών έκανε ξανά την εμφάνιση του στους δρόμους, στις γειτονιές και στις τοπικές κοινότητες του δήμου μας. Αυτή τη φορά όχι επειδή δεν υπάρχει νόμιμος χώρος για τη διαχείριση τους. Η αιτία, σύμφωνα τουλάχιστον με την επίσημη εκδοχή του δήμου,  είναι ότι τα απορριμματοφόρα δεν έχουν καύσιμα για να κάνουν την αποκομιδή. Και το ερώτημα είναι γιατί συμβαίνει αυτό: Μήπως ο ανάδοχος δεν διαθέτει επάρκεια καυσίμων για να καλύψει όλες τις ανάγκες του δήμου, μήπως ο δήμος δεν τον πληρώνει έγκαιρα για να μπορεί να προμηθεύεται νέες ποσότητες ή μήπως επειδή ακόμη δεν έχει ψηφιστεί ο προυπολογισμός για το 2018. Αν δεν είμαστε ο τελευταίος, σίγουρα είμαστε ένας από τους τελευταίους δήμους που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη τον προυπολογισμό τους. Δυστυχώς ο δήμος Πύργου, Ουραγός και σ’ αυτό τον τομέα.

Όποια κι αν είναι η αιτία πάντως, οι πολίτες του δήμου μας δεν μπορούν να βιώσουν ξανά εικόνες σαν κι αυτές των προηγούμενων χρόνων. Γρηγορείτε κ. Δήμαρχε…»