ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΗΝΕΙΟΥ

Μαζί ο Γιώργος Παναγούλιας και ο Ανδρέας Μαρίνος

  • 10
    Shares

Κοινή δήλωση υποψηφίων δημάρχων Δήμου Πηνειού Γιώργου Παναγούλια – Ανδρέα Μαρίνου

Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε έντιμα και με ειλικρίνεια, βασιζόμενοι στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας και των δημοκρατικών διαδικασιών.

Άλλωστε ο «Κλεισθένης» ανοίγει ένα πλαίσιο ευρύτερων συγκλίσεων και ενός μόνιμου διαλόγου ανάμεσα σε όλες τις δυνάμεις και αναγορεύει την τοπική αυτοδιοίκηση ως πεδίο συνεργασιών.

Είμαστε δυναμικά ενταγμένοι για αρκετά χρόνια στις αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας και τον υπηρετούμε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες του Δήμου Πηνειού και επιδιώκουμε να τους ενώσουμε δημιουργικά χωρίς αποκλεισμούς και στείρες αντιπαραθέσεις.
Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου που ζούμε και αυτά είναι ο μοναδικός μας αντίπαλος.

Γνωρίζουμε να διακρίνουμε την πρόοδο απέναντι στη συντήρηση, την ενεργό συμμετοχή των πολιτών απέναντι στην αδράνεια, τη δημοκρατία απέναντι στο λαϊκισμό και μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον με βάση τις τοπικές ανάγκες.

Επιζητούμε τη διαφάνεια και τον έλεγχο από όλους τους πολίτες. Δεν μας αγγίζει το δημαρχοκεντρικό μοντέλο που δεν βασίζεται στην ενημέρωση των πολιτών και τη συμμετοχή συλλογικών οργάνων. Πιστεύουμε πως ο δήμαρχος πρέπει να είναι εκφραστής των πολιτών με συλλογική γνώση, σχέδιο και διάθεση συνεργασίας.

Γκρεμίζουμε με την κίνησή μας τα διαχωριστικά τείχη των παρατάξεων και καθιστούμε οδηγό της προόδου την ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

Με σεβασμό στους πολίτες του Δήμου Πηνειού
Ανδρέας Μαρίνος – Γιώργος Παναγούλιας


  • 10
    Shares