Μαζική συμμετοχή συνταξιούχων από Ηλεία στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 15 Δεκεμβρίου

spot_img

Προτεινόμενα

Μαζική αναμένεται να είναι η συμμετοχή συνταξιούχων  από την Ηλεία, στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόμαχοι της εργασίας.

Ήδη το προηγούμενο διάστημα έγινε προετοιμασία του αγώνα σε περιφερειακό αλλά και τοπικό επίπεδο, με τη συμμετοχή   εκπροσώπων των συνταξιούχων (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ κλπ.) από την Ηλεία.

Τις επόμενες ημέρες εξάλλου αναμένεται να υπάρξει κάλεσμα μέσω των τοπικών ΜΜΕ στους  συνταξιούχους,  προκειμένου να συμμετέχουν  στην πανελλαδική συγκέντρωση της 15ης Δεκεμβρίου, που θα γίνει στις 17.00 στα Προπύλαια ενώ  θα ακολουθήσει πορεία έως το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τις  Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, οι συνταξιούχοι ζητούν άμεση απόδοση των συντάξεών στα προ των μνημονίων επίπεδα, τη χορήγηση 13ης και 14ης σύνταξης, άμεση ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών Ταμείων και παροχή δωρεάν δημόσιας περίθαλψης σε όλους.

Παράλληλα εκφράζουν έντονη ανησυχία για τα νέα σκληρά μέτρα που φέρνει η 3η αξιολόγηση, η οποία προβλέπει νέες ανατροπές  στις συντάξεις στις οποίες τα τελευταία χρόνια  έχουν γίνει μεγάλες περικοπές.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα