ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Μαθήματα… «ατομικής ευθύνης» από 32χρονο, θετικό στον κορωνοϊό από την Αμαλιάδα!


Θετικός στο τεστ του κορωνοϊού βγήκε χθες ένας 32χρονος από την Αμαλιάδα με τον ίδιο και την οικογένειά του… να δίνουν μαθήματα ατομικής ευθύνης σε όλους μας!

Ο ίδιος ο 32χρονος Δ.Β. ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους φίλους του για την εξέλιξη αυτή, ενώ η οικογένειά του ενημέρωσε φίλους και συναδέλφους ότι μπαίνει σε καραντίνα!

Ο 32χρονος, που το καλοκαίρι εργαζόταν σε μπαρ στην Κρήτη, επέστρεψε μαζί με τον συγκάτοικό του, επίσης από την Ηλεία, χθες το πρωί στην Αμαλιάδα. Φτάνοντας στην Αμαλιάδα, πριν πάει καν στο σπίτι του, ο 32χρονος μαζί με τον συγκάτοικο του πήγαν στο Νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθούν προληπτικά στο τεστ του κορωνοϊού.

Το βράδυ, ενημερώθηκε ότι αυτός είναι θετικός στον κορωνοϊό, ενώ ο συγκάτοικός του δεν είναι και έλαβε τις πρώτες οδηγίες προκειμένου να μπει σε καραντίνα. Ο ίδιος στη συνέχεια τηλεφώνησε στον ΕΟΔΥ και έλαβε αναλυτικότερες πληροφορίες, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του προχώρησαν αμέσως στην γνωστοποίηση της εξέλιξης αυτής.

 

«Πήγαμε από μόνοι μας να κάνουμε τεστ»

 

Το «Ilia.news» επικοινώνησε με τον 32χρονο, ο οποίος μας είπε: «Δεν αισθάνομαι τίποτα, είμαι ασυμπτωματικός και είμαι μια χαρά στην υγεία μου. Πήγαμε να κάνουμε το τεστ του κορωνοϊού απλά και μόνο επειδή σκεφτήκαμε ότι επιστρέφαμε από ταξίδι, οπότε καλά θα ήταν, προληπτικά, πριν πάμε στις οικογένειες και τους δικούς μας ανθρώπους να κάνουμε ένα τεστ. Στο καράβι και στην καμπίνα μας τηρήσαμε όλα τα μέτρα ασφαλείας, τις μάσκες κ.τ.λ. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να μην κάνουμε το τεστ, να πάμε στα σπίτια μας και μετά να βγούμε έξω για τον καφέ μας. Εμείς όμως προτιμήσαμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που ακούμε όλους αυτούς τους μήνες. Επίσης, από τη στιγμή που βγήκα θετικός δεν το έκρυψα. Βγήκα ο ίδιος και είπα τι συμβαίνει, προκειμένου να μην βγαίνει όποιος θέλει στη συνέχεια και να διαδίδει τα δικά σου σενάρια. Ο συγκάτοικός μου, με τον οποίο μέναμε μαζί 4 μήνες και ταξιδέψαμε μαζί, είναι αρνητικός, αλλά προληπτικά μπήκε και αυτός σε καραντίνα σπίτι του, ενώ τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα τεστ των δικών μου.

Από εδώ και πέρα… 14 μέρες καραντίνα και όλα θα πάνε καλά!».

Το «Ilia.news» οφείλει να συγχαρεί τόσο τον 32χρονο όσο και την οικογένειά του για την υπεύθυνη στάση τους και τους ευχόμαστε σύντομα, όλο αυτό, να αποτελεί απλά μια ανάμνηση!