Μαθήματα ζωής από την κυρία Ζωή!

spot_img

Προτεινόμενα

Η Μπιάνκα ήταν ένα κορίτσι που ποτέ δεν εισέπραξε την αγάπη και την αγκαλιά της μητέρας της. Η ζωή της ήταν δύσκολη και στα 18 αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της και να ανεξαρτητοποιηθεί. Στα 21 της παντρεύτηκε και συγκεντρώνοντας τα χαρτιά που χρειάζονταν ανακάλυψε… ότι ο βιολογικός της πατέρας λεγόταν Γιώργος Βρεττός και ήταν από την Αμαλιάδα!

Τα χρόνια πέρασαν αλλά επειδή «το αίμα νερό δεν γίνεται», στα 46 της χρόνια η Μπιάνκα αποφάσισε να βρει τον βιολογικό της πατέρα, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, για να λάβει τις απαντήσεις και τις εξηγήσεις που δεν έλαβε ποτέ από τη μητέρα της.

Η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» βρέθηκε στην Αμαλιάδα, αλλά δυστυχώς ο Γιώργος Βρεττός έχει φύγει από τη ζωή από το 2013. Αντ’ αυτού, η εκπομπή βρήκε την κα Ζωή Γεωργακοπούλου, τη δεύτερη σύζυγο του αείμνηστου Βρεττού και τον γιό του Παναγιώτη, οι οποίοι με ανοιχτές τις αγκαλιές και με τις καρδιές τους γεμάτες αγάπη, ταξίδεψαν το Σάββατο μέχρι το τηλεοπτικό πλατό του «Πάμε Πακέτο», χαρίζοντας συγκίνηση σε όλο το πανελλήνιο.

«Άργησες, είμαι μεγάλη πια. Γιατί δεν ερχόσουν νωρίτερα που ήμουν πιο νέα για να σε χαρώ περισσότερο;» είπε η κα Ζωή αντικρίζοντας το πρόσωπο της Μπιάνκα, την οποία στη συνέχεια αγκάλιασε και αποκάλεσε «το νέο μου παιδί». Η κα Ζωή άνοιξέ την καρδιά της, το σπίτι της, την οικογένειά της στην Μπιάνκα, καλωσορίζοντάς της ως το δεύτερο παιδί της. Τα περισσεύματα αγάπης αυτής της γυναίκας πλημμύρισαν το πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής σκορπώντας ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με πολύ χαρά αλλά και συγκίνηση υποδέχθηκε και ο Παναγιώτης Βρεττός την αδερφή του και έτσι η Μπιάνκα, έστω και τώρα, έλαβε όση αγάπη δεν είχε λάβει ποτέ στη ζωή της, γνώρισε μια καινούργια οικογένεια, ένα καινούργιο σπίτι, μια καινούργια πατρίδα.

Όσα μπράβο και συγχαρητήρια να πούμε στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» είναι λίγα καθώς, η αναγνώριση και η αγάπη που της δείχνει ο κόσμος τόσα χρόνια, τα λέει όλα.

Εμείς, η δημοσιογραφική ομάδα του Ilia News καλωσορίζουμε την Μπιάνκα στην Αμαλιάδα, στην Ηλεία, στην πατρίδα μας και οφείλουμε να συγχαρούμε την κα Ζωή και τον Παναγιώτη για τη «ζεστασιά» της ψυχής τους!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα