Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.3 C
Pýrgos

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Τα θύματα έκοβαν το ρεύμα και το νερό στη μητέρα του δράστη – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 61χρονου

spot_img

«Δεν έγινε δεκτό στη παρούσα φάση το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του 61χρονου, αλλά θα επανέλθουμε αργότερα σε αυτό με νέο αίτημα» δήλωσε ο διορισμένος από το Δικαστήριο συνήγορος υπεράσπισης του μακελάρη της Ανδραβίδας κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, αμέσως μετά το τέλος της απολογίας του πελάτη του, όπου και έλαβε τον δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο κ. Ανδριόπουλος δήλωσε πως ο πελάτης του στάθηκε στα προβλήματα συγκατοίκησης που είχε η ηλικιωμένη μητέρα του 61χρονου στον πρώτο όροφο με την οικογένεια των θυμάτων στο ισόγειο: «Της έκοβαν το ρεύμα και το νερό. Εκείνη τη μέρα η μητέρα του τον πήρε τηλέφωνο ότι δεν είχε πάλι ρεύμα και νερό. Ο δράστης τηλεφώνησε αρχικά και στη συνέχεια πήγε ο ίδιος στο σπίτι, όπου ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση».

Σε ότι αφορά στις δολοφονίες των δύο παιδιών, ο κ. Ανδριόπουλος είπε: «Δεν θυμάται. Ισχυρίζεται ότι μετά τον πρώτο πυροβολισμό δεν θυμάται τίποτα. Σήμερα μόλις θυμήθηκε αποσπασματικά κάποια γεγονότα, όπως π.χ. το ότι πήγαινε στην Πάτρα και τα κατέθεσε».

Σε ότι αφορά στο αν υπάρχει συνεργός ο κ. Ανδριόπουλος είπε: «Δεν υπάρχει άλλο άτομο που τον υπέθαλπε. Περιπλανιόταν στην Πάτρα μέσα στη σύγχυση, βρήκε καταφύγιο σε μια εγκαταλελειμμένη βάρκα σε ένα καρνάγιο. Το μόνο που είπε είναι ότι ήθελε να ξεφορτωθεί το όπλο, το θεωρούσε κακό να το έχει πάνω του».

Σε ότι αφορά το σημείο που άφησε το όπλο, στο λεβητοστάσιο μια πολυκατοικίας, ο δικηγόρος είπε: «Είχε κλειδιά. Του τα είχε δώσει παλαιότερα ένας φίλος του, μήπως χρειαστεί κάτι και του είχαν ξεμείνει τα κλειδιά. Ο άνθρωπος αυτός δεν μένει πλέον εκεί, ήταν ενοικιαστής».

Τέλος, στην ερώτηση για το εάν υπήρχαν ρατσιστικά κίνητρα, ο κ. Ανδριόπουλος είπε ότι αυτό δεν προκύπτει από πουθενά μέσα στην δικογραφία.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα