Μακρίσια-Αίας 2-2: Σώθηκαν τα Μακρίσια, σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Αίας

spot_img

Προτεινόμενα

Υπό προϋποθέσεις, το ισόπαλο αποτέλεσμα, θα μπορούσε να εξασφαλίσει και τους δυο σημερινούς αντιπάλους των Μακρισίων. Το ματς έληξε ισόπαλο 2-2, ωστόσο οι «βόμβες» σε Νέα Μανολάδα και Γούμερο, βάζουν τον Αίαντα σε αναμμένα… κάρβουνα, καθώς την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει στο Σκουροχώρι τον Λευκό Αστέρα, ο οποίος έχασε σήμερα στη Ζαχάρω και πλέον «καίγεται» για τη νίκη.

Τα Μακρίσια του Άρη Ρουμελιώτη, εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή. Προηγήθηκαν στο 15΄με τον Γαλάνη με 1-0 και στο 32΄με τον Τζίβα, δυο φορές, αλλά ισάριθμες φορές ισοφάρισε ο Αίας. Αρχικά, στο 25΄ο Καράμπελας ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 60΄ο Κότσιφας έκανε το 2-2. Ένα γκολ όπως αυτό του νεαρού παίκτη, το οποίο ωστόσο ίσως αποδειχθεί «χρυσό», καθώς ο Αίας απέφυγε μια ήττα η οποία θα έκανε την κατάσταση ακόμα πιο περίπλοκη.

Μακρίσια: Ζωμένος, Μυλωνάς, Μπαλαούρας, Τσίτσος, Διονυσόπουλος, Αντύπας, Τζίβας, Ρουμελιώτης, Γαλάνης(75’ Σταματελάτος), Καραθανάσης (80’ Μπατζάκας), Πετρόπουλος

Αίας: Φλίγκος, Μενίκου, Ζώντος, Μπελεκούκιας, Κλάδης, Κορκός(55’ Κότσυφας), Ραυτόπουλος, Μπράβος, Νικολόπουλος, Καράμπελας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα