ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μακρίσια: «Μην έχουμε επιλεκτική ευαισθησία κ. Παπουτσή»

  • 29
    Shares

Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα ανέφερε ο Μιχάλης Παπουτσής εξέδωσε ο ΑΟ Μακρισίων πριν από λίγο:

«Σεβόμαστε τον κ. Παπουτσή και τον εκτιμούμε, τόσο τον ίδιο όσο και τη διαδρομή του στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τον θεωρούμε δε, ως έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ηλείας αυτή τη στιγμή.

Όμως καλό θα ήταν να μην έχει επιλεκτική ευαισθησία, αλλά να γνωρίζει ότι η ομάδα μας είχε σήμερα στο παιχνίδι μια αποβολή, η οποία παρά λίγο στο τέλος να μας στοιχίσει τη νίκη. Κερδίσαμε το παιχνίδι με δυο καταφανέστατα πέναλτι.

Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνιέται η πρόσφατη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής η οποία ευνόησε την ομάδα του,  με τιμωρία μιας μόνο αγωνιστικής στον αρχηγό της ομάδας του, ενώ θα έπρεπε ως αρχηγός ακριβώς να τιμωρηθεί με περισσότερες αγωνιστικές και να μην έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σήμερα.

Τέλος, να γνωρίζετε ότι εμείς θα ασχολούμαστε με τα πάντα γύρω από τον ΑΟ Μακρισίων. Γι’  αυτό είμαστε διοίκηση και αυτό είναι το καθήκον μας έναντι της ομάδας μας».

 

Νωρίτερα, ο Μιχάλης Παπουτσής, σχολιάζοντας το παιχνίδι και τα δυο πέναλτι σε βάρος της ομάδας του, είχε αναφέρει:

Παπουτσής: «Εγώ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και όχι τον διαιτητή»

Ο Μιχάλης Παπουτσής έκανε αυτό το σχόλιο με αφορμή τη δυσφορία των Μακρισίων πριν το παιχνίδι σχετικά με τον ορισμό του Παυλόπουλου ως διαιτητή:

Δεν είδαν με “καλό μάτι” στα Μακρίσια τον ορισμό της διαιτησίας

 


  • 29
    Shares