Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
22.9 C
Pýrgos

Μακρίσια-Σώστι: Εβδομήντα σελίδες δικογραφία στα χέρια της Εφέσεων-Αναβλήθηκε η συνέχιση του ματς

spot_img

Την αναβολή της συνέχισης του παιχνιδιού που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, αποφάσισε η ΕΠΣ Ηλείας. Μια απόφαση επιβεβλημένη καθώς οι δυο ομάδες, κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής. Με άλλα λόγια, προσέβαλλαν την απόφαση να συνεχιστεί το παιχνίδι και ζητά η κάθε ομάδα για τους δικούς της λόγους, να κερδίσει αυτό το παιχνίδι στα χαρτιά. Οι δυο εφέσεις, επειδή αφορούν στην ίδια απόφαση, θα συνδικαστούν αύριο Τετάρτη 12 Απριλίου.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

H ΕΠΣ Ηλείας, ανακοίνωσε την απόφασή της για αναβολή της συνέχισης της αναμέτρησης:

«Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας της 13/04/2022 μεταξύ των σωματείων «ΑΟ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΩΣΤΙΟΥ» λόγω της έφεσης που κατέθεσε το σωματείο ΑΟ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και του προσδιορισμού της εκδίκασης της στις 13/04/2022».

Αυτά που ζητούν οι δυο ομάδες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο ομάδες, έχουν χαράξει η κάθε μια τον δρόμο τους, ένας δρόμος ο οποίος συναντάται με εκείνον της άλλης ομάδας. Μιλάμε εξάλλου για την ίδια απόφαση και μια δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει εβδομήντα σελίδες.

Ο ΑΟ Μακρισίων

Από την μια πλευρά ο ΑΟ Μακρισίων, έχει καταθέσει ένα πιο λιτό υπόμνημα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει ότι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ στερείται νομικής βάσης και κατά συνέπεια πρέπει να εφαρμοστεί το άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα, καθιστώντας υπεύθυνη την ομάδα του Κενταύρου Σωστίου για τη διακοπή του παιχνιδιού, άρα και να μηδενιστεί, καθώς αποχώρησε από το γήπεδο, αν και ο διαιτητής διέταξε τη συνέχιση του παιχνιδιού.

Ο Κένταυρος Σωστίου

Από την άλλη πλευρά, ο Κένταυρος Σωστίου, σε ένα πολύ μεγαλύτερο υπόμνημα, σύμφωνα με πληροφορίες και εδώ, τονίζει και αυτός ότι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ πρέπει να εξαφανιστεί, ενώ στέκεται περισσότερο στην ελλιπή άσκηση των καθηκόντων του διαιτητή, πράγμα το οποίο παραδέχεται η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ χωρίς ωστόσο να το αιτιολογεί επαρκώς. Με άλλα λόγια, ουσιαστικά καλεί την Επιτροπή Εφέσεων να ανοίξει τον φάκελο και να λάβει υπόψιν της τα γεγονότα όπως έλαβαν χώρα, είτε μέσα από τις εκθέσεις του παρατηρητή, τις ενέργειες που έκανε η Αστυνομία για όλες τις ποινικά κολάσιμες πράξεις, της βεβαιώσεις των γιατρών για τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Φαμπιάν Κριεμάντι, οπτικοακουστικό υλικό το οποίο επισυνάπτει, καθώς και όλα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν της αναμέτρησης. Και βέβαια, ζητάει να κερδίσει ο Κένταυρος Σωστίου στα χαρτιά το παιχνίδι, καθώς η αποχώρησή του δεν ήταν μια απόφαση η οποία περιείχε ελεύθερη βούληση, αλλά έγινε λόγω “ανωτέρας βίας”, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατούσε και του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα