ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μανώλης Αγιομυργιαννάκης: O Μινώταυρος της Πατρών- Πύργου συνεχίζει να σκοτώνει ανθρώπους

  • 10
    Shares

Κύριε Καραμανλή

Η κλεψύδρα έχει πια τελειώσει ,αλλά ο Μινώταυρος της Πατρών- Πύργου συνεχίζει να σκοτώνει ανθρώπους  και να κλείνει σπίτια . Δύο Νέοι Άνθρωποι νεκροί και άλλοι δύο τραυματίες, είναι τα νέα θύματα της καρμανιόλας  για την οποία επί επτά μήνες δεν παίρνετε μια  απόφαση, παρατείνοντας έτσι την αγωνία όλων μας, μια και έχουμε καταστεί όλοι όσοι χρησιμοποιούμε την λαιμητόμο οδό, εν δυνάμει θύματα.

Τέσσερεις Επιστήμονες Καθηγητές του Γυμνασίου Λεχαινών,επιστρέφοντας από την εργασία τους πλήρωσαν σήμερα το φόρο αίματος στην φονική οδό.Πόσοι  ακόμα  θα ποτίσουν με αίμα τον φονικό δρόμο;

Επιτέλους με ποιο τρόπο θα ολοκληρωθεί  μέχρι το 2023 η Ολυμπία οδός;

Ποιες θα είναι οι συνέπειες τυχόν αλλαγής του υφιστάμενου σχεδιασμού και ποιος θα πληρώσει αυτές; Γιατί  διαρκώς μεταθέτεται  την ημερομηνία λήψης απόφασης;Η αναβλητικότητα  αυτή επιμηκύνει την φονική δράση της καρμανιόλας και ταυτόχρονα γεννά και ευθύνες όλων όσων έχουν υποχρέωση  να ολοκληρωθεί το έργο στο προβλεπόμενο χρόνο,με δεδομένο το γεγονός της δημόσιας δήλωσης των  εργολάβων ότι θα παραδώσουν  νωρίτερα το έργο στο σύνολό του.

Επιτέλους καταλάβετε ότι  κάθε μήνας καθυστέρησης  στην ολοκλήρωση του δρόμου έχει κόστος τρείς νεκρούς και άλλους τόσους τραυματίες.

Αγιομυργιαννάκης Μανώλης

Περιφερειακός Σύμβουλος  Ηλείας


  • 10
    Shares