Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
22.2 C
Pýrgos

Μαρίνος Αχτύπης : «Στα Τρίκαλα για το μέλλον και την εξέλιξη,της Δημοτική Αστυνομίας»

spot_img

Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης για σημαντικά ζητήματα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί, στο Δημαρχείο Τρικάλων, μεταξύ του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και του Αντιδημάρχου Πύργου Μαρίνη Αχτύπη.

Η επίσκεψη του Αρμόδιου Αντιδημάρχου Πύργου, της Δημοτικής Αστυνομίας,  είχε σαν κύριο στόχο της ενίσχυση της Υπηρεσίας με προσωπικό και τις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο κ. Παπαστεργίου ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.   Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος με αποφάσεις πρόσφατων συνεδρίων της, έχει επανειλημμένα επισημάνει την ανάγκη επανασύστασης της  Δημοτικής Αστυνομίας στους Δήμους της χώρας.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημ. Παπαστεργίου “η επανασύσταση αυτή, καθώς και το νέο θεσμικό πλαίσιο που θα καθορίζει τις αρμοδιότητες κι ευθύνες της, που σίγουρα ξεπερνούν τις ανάγκες διαχείρισης της πανδημίας, θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ της ΚΕΔΕ, των Δήμων και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η ΚΕΔΕ έχει επεξεργασμένες θέσεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε δημιουργικά στο δημόσιο διάλογο που πρέπει άμεσα να ξεκινήσει, ώστε οι Δήμοι να αποκτήσουμε ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο για την εύρυθμη λειτουργία των πόλεων μας”.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα