Μαραθώνιος Ολυμπίας: Επίσημος χορηγός το White Island Summer Club

spot_img

Προτεινόμενα

Το γνωστό καλοκαιρινό κλαμπ White Island ανεβαίνει στο «άρμα» του Μαραθωνίου Ολυμπία και γίνεται ακόμα μια επιχείρηση που στηρίζει έναν αγώνα ο οποίος χρόνος με τον χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερο σε φήμη και προσπαθεί να γίνεται καλύτερος.

Η επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του Μαραθωνίου Ολυμπίας:

«Η διοργανώτρια αρχή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ολυμπίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η επιχείρηση WHITE ISLAND SUMMER CLUB ΚΟΥΡΟΥΤΑ θα είναι Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης.

Ο Πρόεδρος της διοργάνωσης κ. Δημήτριος Κωσταριάς δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια του Μαραθωνίου Ολυμπίας την επιχείρηση WHITE ISLAND SUMMER CLUB ΚΟΥΡΟΥΤΑ, ως Επίσημο Χορηγό της διοργάνωσης».

Ο εκπρόσωπος της WHITE ISLAND SUMMER CLUB ΚΟΥΡΟΥΤΑ, κ.  Βασίλης Νιπεργιάλης, τόνισε: «Με μεγάλη μας χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των φίλων μας από την Αρχαία Ολυμπία να βοηθήσουμε στον 5ο διεθνή Μαραθώνιο Ολυμπίας. Το πάρτυ εθελοντών θα είναι μια βραδιά που θα ενώσει ανθρώπους του εθελοντισμού από όλη την Ελλάδα. Είναι μεγάλη η τιμή να το φιλοξενήσουμε σε ένα από τα αγαπημένα μας μαγαζιά στο KINGDOM CLUB. Μεγάλη μας χαρά βέβαια που η ναυαρχίδα των επιχειρήσεων μας το WHITE ISLAND SUMMER CLUB στην ΚΟΥΡΟΥΤΑ θα ταξιδέψει μέσω των εικόνων σε όλο τον κόσμο! Καλό αγώνα να έχουμε και κάθε χρόνο να γινόμαστε περισσότεροι!»

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα