Μεγάλες στιγμές έζησε το κολυμβητήριο Αμαλιάδας (βίντεο)

Υπό το βλέμμα της Σοφίας Δάρα, μιας εμβληματικής φυσιογνωμίας του ελληνικού αθλητισμού, πρωταθλήτριας της κολύμβησης, αλλά και με την παρουσία εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών, ξεκίνησε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας,  η 2η ημερίδα ορίων ηλικίας 9-12 ετών της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Είναι η πρώτη επίσημη κολυμβητική διοργάνωση όλων των εποχών στην Αμαλιάδα, μια ιδιαίτερη στιγμή για τον αθλητισμό της περιοχής, αλλά και για τον υγρό στίβο.

Στην επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων, απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο ταμίας του Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου Νίκος Ξιάρχος, καθώς και η αμαλιαδίτικης καταγωγής πρωταθλήτρια της κολύμβησης Σοφία Δάρα, η οποία είδε το όραμα του πατέρα της, για κατασκευή κολυμβητηρίου στην Αμαλιάδα, να γίνεται πραγματικότητα.

Μάλιστα σε αναγνώριση της προσφοράς των γονέων της, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή,  ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, απένειμε τιμητική πλακέτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.