Μεγάλη ζημιά υπέστη από την πυρκαγιά η περιουσία του Ντίνου Σπυρόπουλου-Η ψυχραιμία που έδειξε!

spot_img

Προτεινόμενα

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η χθεσινή πυρκαγιά στη δυτική Αχαΐα, η οποία κόντεψε να φτάσει μέχρι και τα όρια του νομού Ηλείας. Ανάμεσα σε όσους υπέστησαν ζημιές, ήταν και ο προπονητής του Παμβουπρασιακού Ντίνος Σπυρόπουλος, ο οποίος τελειώνοντας το χθεσινό φιλικό με την Παναχαϊκή και επιστρέφοντας σπίτι του, διαπίστωσε ότι η πύρινη λαίλαπα είχε παρασύρει και σημαντικό μέρος της περιουσίας του, καίγοντάς του 15 στρέμματα ελιές. Μια μεγάλη καταστροφή η οποία με το φως της σημερινής μέρας, αλλά και τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να αποτιμάται καλύτερα και πόσο τα δέντρα έχουν υποστεί μερική ή ολική καταστροφή.

Ο Ντίνος Σπυρόπουλος πάντως χθες ήταν αρκετά ήρεμος και μάλιστα δικαιολογούσε τη στάση του αυτή να είναι τόσο ήρεμος: «Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να χαθούν και ανθρώπινες ζωές», έλεγε, δίνοντας και ένα παράδειγμα επαγγελματισμού νωρίτερα και μη μπορώντας να αποτρέψει την πυρκαγιά: «Έβλεπα ότι δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα και γι’ αυτό αναχώρησα να πάω στη δουλειά μου».

Η πυρκαγιά περιορίστηκε βεβαίως από τα πυροσβεστικά αεροπλάνα, αλλά  ο Σπυρόπουλος ανήμπορος να κάνει κάτι, έφυγε να πάει στο φιλικό που έπαιζε εκείνη την ώρα η ομάδα του και επιστρέφοντας απλά διαπίστωσε το μέγεθος τη ζημιάς που είχε υποστεί.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα