ΗΛΕΙΑ

Μεγάλη πανηλειακή απήχηση στο 1ο Goalkeeper Camp της Μαραθιάς


Έξι ακόμα ακαδημίες ποδοσφαίρου από την Ηλεία δήλωσαν συμμετοχή στο 1ο Goalkeeper Camp που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου στη Μαραθιά. Πρόκειται για την πρώτη ουσιαστικά τόσο μεγάλη στα ηλειακά ποδοσφαιρικά δρώμενα,  εξειδικευμένη καμπάνια εκπαίδευσης πάνω στη θέση του τερματοφύλακα.

 

Σε μια εποχή στην οποία σπανίζει και στην Ηλεία η ύπαρξη ποιοτικών πορτέρο και κυρίως, δεν υπάρχει πληθώρα ανερχόμενων παικτών στη θέση αυτή, μια τέτοια προσπάθεια, έρχεται να κριθεί απαραίτητη για την πρόοδο της θέσης αυτής.

Όλες οι μεγάλες Ακαδημίες της Ηλείας θα είναι παρούσες στο Camp, προκειμένου να εκπαιδευτούν οι μικροί τερματοφύλακες του νομού, υπό τις οδηγίες των ικανότατων γκολκίπερ Ανδρέα Αντωνόπουλου, Παναγιώτη και Γιώργου Λαδά.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

«Βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι παρούσες στο 1ο Goalkeeper Camp 2020 με την συμμετοχή δεκάδων ταλαντούχων τερματοφυλάκων τους θα είναι οι Ακαδημίες των: Πανηλειακού, Αστέρα Αμαλιάδας, Αίαντα Γαστούνης, Δάφνης Ανδραβίδας, Νίκης Τραγανού, ΠΑΟ Βάρδας, Ολυμπιακού ΣΦΠ (Σχολή Πύργου), Αιόλου Πύργου, Ολυμπιακού Αμαλιάδας, Λεόντων Αμαλιάδας, Lions Goalkeeper Academy, Ολυμπιακού Ζαχάρως, Ξενοφώντα Κρεστένων, Ολυμπιακού Σαβαλίων, Πριγκίπων Λεχαινών και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βουπρασίας. Αισθανόμαστε τυχεροί και ευγνώμονες που θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να εκπαιδεύσουμε τους επόμενους μεγάλους τερματοφύλακες του Νομού μας».