Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Μεγάλη πυρκαγιά στο Καπελέτο – κάηκαν θερμοκήπια

spot_img

Μεγάλη πυρκαγιά στο Καπελέτο – κάηκαν θερμοκήπια

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι στο Καπελέτο, του δήμου Βουπρασίας, σε καλάμια και βάτα, δίπλα σε έκταση με καλλιέργειες και θερμοκηπιακέςεγκαταστάσεις.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε άμεσα, λόγω των ισχυρών ανέμων, καταστρέφοντας θερμοκήπια, γεωργικά μηχανήματα και εξοπλισμό κ.α.

Στο σημείο έσπευσε σύσσωμη σχεδόν η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών με επικεφαλής των Διοικητή της Αντιπύραρχο Θεόδωρο Λεβέντη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν από άλλες Υπηρεσίες του νομού αλλά και της Αχαΐας.

Στο σημείο βρέθηκε και ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ καθώς, η Εθνική Οδός Πατρών – Πύργου χρειάστηκε να κλείσει για περίπου μία ώρα.

Μεγάλη πυρκαγιά στο Καπελέτο – κάηκαν θερμοκήπια Μεγάλη πυρκαγιά στο Καπελέτο – κάηκαν θερμοκήπια Μεγάλη πυρκαγιά στο Καπελέτο – κάηκαν θερμοκήπια Μεγάλη πυρκαγιά στο Καπελέτο – κάηκαν θερμοκήπια Μεγάλη πυρκαγιά στο Καπελέτο – κάηκαν θερμοκήπια Μεγάλη πυρκαγιά στο Καπελέτο – κάηκαν θερμοκήπια Μεγάλη πυρκαγιά στο Καπελέτο – κάηκαν θερμοκήπια Μεγάλη πυρκαγιά στο Καπελέτο – κάηκαν θερμοκήπια

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα